USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
07-09-2015 09:25
Google News
h3>
PUSULA

YERLİ FAŞİSTLER 

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, seçim öncesi Ak Parti içerisinde ciddi bir tehlikeye dikkat çekti. Tayyar, "Bizim için Tabakhane neyse Çıksorut’ta odur. Gaziantep merkezde aday dayatması yapan, Ak Partili gözüküp MHP, CHP ve HDP’ye para yardımı yapan yerli faşistler şunu bilsin, Gaziantep halkını azgın azınlığa yedirmeyeceğiz" dedi. 


HAKİMİYET



’ORTAK AMAÇ HİZMET’

Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Menderes Karaduman, 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili erken seçimleri ve 7 Haziran’da Ak Parti’de yaşanan oy kaybına ilişkin olarak Gaziantep bazında önemli açıklamalarda bulundu. Karaduman, Gaziantep’in sorunları ve çözüm yollarının yanı sıra, çözüm süreci ve Ak Parti iktidarının bölge için yaptıklarını anlattı.


SABAH



DÜNYANIN EN LEZZETLİ FISTIĞI BARAK OVASI’NDA YETİŞİYOR

Dünyanın en lezzetli fıstığını haritada ‘Gaziantep platosu’ olarak  görülen Barak Ovası’nda bulmak mümkün…

Uçsuz bucaksız gibi görülen bu ovada yerleşik antepfıstığı ağaçlarının sayısı, diğer önemli fıstık yetiştiricisi ülkeler olan ABD ve İran’da bile belli bir ovada bu sıklıkta görülmez. Baraklılar’ın en önemli gelir kaynağı antepfıstığı üretimi.


EKSPRES



VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR

1 Kasım Genel Seçimleri öncesi, vatandaşların yeni aday listeleri ile ilgili görüşlerini almak üzere sokağa indik. Genel anlamda aday listelerinin yenilenmesi gerektiği dile getirildi. Parti bazında ise Ak Parti ve HDP’nin listelerinin değişmemesi gerektiği dile getirilirken, CHP ve MHP’nin listeleri değiştirmesi gerektiği yorumları yapıldı.


GÜNCEL



TADİLAT PERDE İNDİRTTİ

Tiyatro sezonu başlamak üzer iken Onat Kutlar Sahnesi tadilata alındı. Tadil işlemi 4 ay sürecek. Tiyatro severler bu durumdan son derece şikayetçiler…

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?