USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
23-04-2018 09:27
Google News
PUSULA




FATMA ŞAHİN’İ ÖRNEK ALIN

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Gaziray temel atma töreni için geldiği Gaziantep’te Fatma Şahin’e övgüler yağdırdı. Belediye başkanlarının Fatma Şahin’i örnek alması gerektiğini söyleyen Arslan, “Belediyecilik yapacaksan Fatma Şahin gibi yapacaksın” dedi.

 

TELGRAF

 

ŞAHİN GİBİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Eğer belediyecilik yapacaksanız Gaziantep Büyükşehir Belediyesi gibi Başkan Fatma Şahin gibi yapacaksın” dedi.

 

EKSPRES

 

100 BİN YOLCU TAŞIYACAK

Gaziantep’in vizyon projesi olan GAZİRAY Projesi’nde resmi temel atma töreni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Temel atma törenine bir konuşma gerçekleştiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, projenin toplam maliyetinin 1 milyar 100 milyon TL olduğunu ve bu maliyetinin 580 milyon TL’sini bakanlığın, 520 milyon TL’sini ise Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

 

HAKİMİYET

 

ŞEHİR İŞ GÜCÜNDE “ÇOCUĞUN” ROLÜ BÜYÜK

Okul çağında olmasına rağmen çalışmak zorunda kalan çocukları sokaklarda büyük tehlikeler bekliyor. Can güvenliği olmadan, sağlıksız şartlarda ev ekonomilerine katkı sunabilmek adına çalışmak zorunda kalan çocukların önemli bölümü bu nedenle eğitimlerinden geri kalıyor. Diğer yandan birçok sanayi işletmesinde de çocuk yaşta çocukların çalıştırıldığı biliniyor ama en tehlikeli işçilik çocuklar için sokaklarda. Yüzlerce çocuk ya geri dönüşüm işinde çalıştırılıyor ya da cadde ve kavşaklarda dilendiriliyor.

 

GÜNCEL

 

GAZİRAY’IN TEMELİ ATILDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Eğer belediyecilik yapacaksanız Gaziantep Büyükşehir Belediyesi gibi Başkan Fatma Şahin gibi yapacaksın” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?