USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Gazete Manşetleri
25-08-2015 11:28
Google News
h3>
PUSULA

ÖN SEÇİM SESLERİ

CHP’de olası bir erken seçimde milletvekili listesi nasıl hazırlanacak? Ön seçim mi, merkez yoklama mı, yoksa 7 Haziran’daki liste ile mi seçime gidilecek? Kamuoyu bu sorunun cevabını merak ediyor.  CHP Gaziantep İl teşkilatı ön seçim yapılamasından yana tavır koyarken, ön seçim yapılmaması halinde CHP’nin Gaziantep oy kaybedeceğine inanıyor.


TELGRAF



İKİYE KATLARIZ

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, olası bir erken seçimde oylarını ikiye katlayacaklarını iddia etti. Taşdoğan, “Hedefimiz Gaziantep’te birinci parti olmak” dedi.


HAKİMİYET



’12 ADAYIN DA YANINDAYIZ’

1 Kasım’da yapılması planlanan milletvekili erken seçimi öncesinde Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt’tan önemli açıklamalar geldi. Kurt, 7 Haziran seçiminde yarışan milletvekili aday listesinde yer alan isimlerin yanında olduklarını dile getirdi. Diğer yandan Ak Parti Şehitkamil eski İlçe Başkanlarından Hüseyin Çolak ise milletvekili aday listesinin yanı sıra teşkilatlarda da revizyona gidilmesi gerektiğini söyledi.


SABAH



AKP’NİN GERÇEK NİYETİNİ SON AŞAMADA GÖRDÜK

Ankara’dan Gaziantep’e gelen CHP heyeti, koalisyon sürecini bu sözlerle özetledi;

7 Haziran Genel Seçimleri sonrasında yaşanan süreci anlatmak üzere Ankara’dan Gaziantep’e gelen CHP heyeti, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Heyette yer alan milletvekilleri koalisyon görüşmelerinde CHP’nin nasıl bir tutum sergilediğini detaylarıyla anlatarak, CHP’nin bu süreçte, öncelikle ülke çıkarlarını düşünerek hareket ettiğine vurgu yaptılar. CHP İl Başkanı Akif Ekici, artık seçim sürecine girdiklerini ve çalışmalara start verdiklerini ifade etti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Seçimden yana değil koalisyondan yana olduk ama AKP’nin gerçek niyetini son aşamada gördük. Uzlaşma niyetindeymiş gibi durdular ama önce ne kadar oy alırız hesabıyla hareket ettiler. Biz o masada sonuna kadar kalmaya çalıştık” dedi.


EKSPRES



MÜŞTERİ YOLU GÖZLÜYORLAR

Esnafın Mavikent Sanayi Sitesi’ne taşınması ile birlikte İnönü Caddesi sessizliğe bürünürken, yeni yerine taşınan esnaf, müşteri yolu gözlüyor. Müşterilerin yeni yeri uzak bulduğunu belirten tamirci esnafı, yeni yere henüz alışamadıklarını belirtirken, eski yerlerinden ayrılmayanlar da zabıtalarla mücadele halinde.


GÜNCEL



FISTIK ZOR VİRAJDA

Fıstık üreticileri, geçen yıla oranla düşüşte olan fiyat nedeniyle zor durumda olduklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?