USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
15-01-2018 09:17
Google News
PUSULA

KİM OLACAK?

İlçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti’de tüm gözler il başkanlığına çevrildi. Eyüp Özkeçeci’nin durumunun henüz netlik kazanmaması nedeniyle il başkanlığına bir çok isim dillendiriliyor. Menderes Karaduman, Hakan Aslansoy, İrfan Çeliktürk, Hayri Kamalı, Bekir Öztekin adı öne çıkan adaylar...

 

REFERANS

KIYMAYIN!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisinde ‘meydan’ tartışması yaşandı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında dün gerçekleşen meclis toplantında Kamil Ocak stadının yerinin bulunduğu alanda ticari işletme ve konut yapımına izin verilen imar planı değişikliği öngörülen maddede sert tartışma yaşandı.  CHP Meclis Üyesi Mehmet Sucu, “44 bin metrekare yerde 10 bin metrekare meydan bırakıyorsunuz, 34 bin metrekare konut artı ticari alana veriyorsunuz. Bu yoğunluk bu kenti kaldırmayacak. Bu plana itiraz edeceğiz ve karşı duracağız. Buranın geniş bir kent meydanı olarak yapılmasını talep ediyoruz. Bu yapılan plan bu kente cinayettir” dedi.CHP’li Sucu’ya cevap veren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak ise, 25 bin metrekarelik yeni bir meydan yapılacağını belirterek, “Gaziantep 12 bin metrekare olan demokrasi meydanın iki katı büyüklüğünde bir meydana kavuşmuş olacak. Ama hiçbir şey içerisinde olmayan boş meydanlar meydanları yaşatmıyor. Etrafında kafe, çay ocağı, kitap evi gibi küçük ticari üniteler olduğu takdirde vatandaşlar o meydanlarda hem gündüz hem gece yaşayacak. Yaşayan meydan dediğimiz konsept de budur” dedi.

 

TELGRAF

HALICILAR İŞİ İYİYSE GAZİANTEP’İNDE İŞİ İYİDİR

Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Ahmet Uzer, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci Almanya’nın Hannover kendinde gerçekleştirilen Domotex 2016 Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarına katılan Gaziantepli firmaları ziyaret ederek moral verdiler.

 

GAZİANTEP27

HEDİYE ASLANLAR İÇİN ÖZEL TÖREN

Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edilen 4 aslan için özel tören düzenlendi ve bu hayvanlar Gaziantep’teki yeni yuvalarına yerleştirildi.

 

GÜNCEL

ŞEHİTKAMİL’İN HEDEFİ YÜZDE YÜZ MEMNUNİYET

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin farklı noktalarında ikamet eden bazı aileleri ziyaret ederek, dertlerine ortak oldu. Ailelerin taleplerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, taleplerin karşılanması için gerekeni yapacakları sözünü verdi.




EKSPRES

GAZİANTEP RİSK ALTINDA

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirilen, Gaziantep Deprem Master Planı Yol Haritası Çalıştayı’nda konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Sekreter Üyesi Hüseyin Kaya, “Gaziantep ilinin yüzde 65’i çarpık ve güvensiz yapılardan oluşuyor” diye konuştu.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?