USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
02-01-2018 09:03
Google News
PUSULA

FAALİYETE GEÇİYOR

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), kapasitesi yeterli olmayan atık su arıtma tesisinin yanına 103 milyon liraya yeni bir atık su arıtma tesisi yapıyor. 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan ileri biyolojik atık su arıtma tesisi, günlük 200 bin metreküp arıtma yapabilen mevcut sistemin kapasitesini iki katına çıkaracak.

 

EKSPRES

HİÇ YAKIŞMADI

Demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Demokrasi Meydanı’nda yöresel ürünler fuarı adı altında stantlar, meydanı pazar yerine çevirdi. Yöresel ürünlerle alakası olmayan iç çamaşırı satıcılarının, sahte parfüm satıcılarının, kebapçıların stant açtığı meydan, bu görüntüsü ile şehrimize hiç yakışmadı.




GÜNCEL

FADILOĞLUNDAN YENİ YIL SÜRPRİZİ

Yeni yılı vatandaşlarla birlikte karşılayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ev ev gezerek, 2018 yılına ailelerle merhaba dedi.

 

TELGRAF

HİZMET YARIŞI

Gaziantep’in hizmet sektöründe yer alan 6 firma sessiz sedasız Türkiye’nin en büyük hizmet ihracatçıları arasına girmeyi başardı. Firmaların dördü lojistik, biri madencilik bir de perakende sektöründe yer alıyor.

 

GAZİANTEP27

SUDA İNDİRİM BAŞLIYOR

Daha önce söz veren ve su fiyatlarını indireceğini söyleyerek ilk etapta yüzde 15 indirim yapma kararı alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıl sonuna kadar toplamda yüzde 25 gibi bir indirimi hedefliyor.

 

HAKİMİYET

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK !

Gaziantep’te yeni yıl öncesi yapılan uyuşturucu operasyonunda toplamda 178,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı. Durdurulan meyve kasalarıyla dolu kamyonda ele geçirilen uyuşturucu polis ekiplerini şaşkına çevirdi. Meyve kasalarında ele geçirilen uyuşturucu madde ile birlikte gözaltına alınan şahısların sorgularının ardından adli mercilere sevk edilecek
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?