USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
08-08-2015 12:36
Google News
PUSULA

 

REKOLTE BAŞLADI FİYATLAR DÜŞTÜ

Baklavalık yaş boz fıstık 7.50 TL’den piyasaya düşerken, geçen sene 130 TL’den satılan kuşbokunun fiyatı 65 TL’ye kadar geriledi.15-20 gün içerisinde kabuklu ben fıstıkda tezgahlardaki yerini alacak. Ben fıstığın tahmini fiyatı ise 10 TL’ler civarında.

Gaziantep’in yeşil altını Antepfıstığında, ilk hasatların piyasaya düşmesi ile birlikte, fiyatlarda kendini gösterdi. Fıstık fiyatlarında geçen seneye göre yüzde 50 civarında bir azalma olduğu gözleniyor.

 

GAZİANTEP27

 

KİME RANT SAĞLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şahinbey Belediye meclisinde ikinci kez gelen "Yamaçtepe mahallesi 19j-1b ve 20j-4c paftalarına uygulama imar planı değişikliği teklifinin yankıları sürüyor. Dava açmaya hazırlanan CHP’li Meclis Üyesi Hasan Türk, "Şahinbey meclisimizde tamamen yasalara  uygun şekilde  madde, 6 ay sonra Büyükşehir tarafından yeniden hem de değiştirilerek meclise getiriliyor. Böyle şey olur mu ? Buradan kime rant sağlanıyor ? Bir tarafta Kahvelipınar’da yarım metre fazla çıkılmış diye ceza yazıyorlar, diğer tarafta plan değişikliği yaparak arsanın değerini 4 katına çıkarıyorlar. Ben bir CHP’li olarak değil, bir vatandaş olarak soruyorum; Yamaçtepe’de kime rant sağlanıyor" dedi. 

 

EKSPRES

 

ÖNCE DELEGE TESPİTİ

Cumhuriyet Halk Partsi Kongre Süreci Üye Listelerinin Askıya Çıkarılması İle Başladı. Üye Listelerinin Askıdan İndirilmesi İle Birlekte Delege Seçimleri Başladı. İl Yönetiminin Seçimler Erken Yapmak İçi,N Genel Merkeze Verdiği Dilekçe Kabul Edildi.

 

 

HAKİMİYET

 

BAHTSIZ MUHTAR

Alleben Mahallesi muhtarının son 9 yılda 1 otomobil ve 12 motosikleti çalındı.

Allaben Mahalle Muhtarı Yılmaz Büyükara’nın hırsızlar tarafından son 9 yılda 1 araba ve 12 motosikleti çalındı. Mahallenin sorunlarına derman olan muhtar Büyükkara, hırsızlık olaylarına çözüm bulamadı.

 

TELGRAF

 

GURUR DİLEKÇELERİ

Gaziantep Te Gaziler Terör Saldırılarında Dolayı Askere Alınmak İçin Askerlik Şubesine Dilekçeyle Başvurdu. Cumanamazı Çıkışı Türkiye Gaziler Vakfı Gaziatep Şubesinde Bir Araya Gelen Gaziler Teröre Karşı Savaşmak İçin Askerlik Şubesine Giderken Dilekçeyle Başvuruda Bulundu.

 

SABAH

SURİYEDE 4 YILDA 330 BİNDNE FAZLA İNSAN ÖLDÜ

 

 

Sivil ölümleri toplamda 111.624. bu toplamın 11.924 ü çocuk, 7,719 u kadın, İsyancılardan ve İslam savaşçılarından ise 36,628 kişi. Sakatlanan asker sayısı asker ve memurların sayısı 2,541 dir
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?