USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
13-11-2017 09:20
Google News
PUSULA

1 KOLTUK 5 ADAY

İlçe kongrelerini sorunsuz bir şekilde atlatan CHP Gaziantep il Örgütü’nü il kongresi heyecanı sardı. 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek il kongresi için şimdiden 5 isim adaylık için çalışmalara başladı. Hayri Sucu, Melih Meriç, Ali Şimşek, Mehmet Akif Keretli ve Muhittin Sait Köse’nin aday olması beklenirken, bazı adayların ‘kongreye tek liste ile gidilsin’ teklifi mevcut yönetim tarafından kabul görmedi.

 

HAKİMİYET

AK FİKİR MASADA

Ak Parti Gaziantep teşkilatlarında görev almış ve görevi sona eren bazı seçilmişlerin öncülüğünde kurulan “Ak Fikir” gurubu çalışmalarını sürdürüyor. Oğuzeli Belediyesi eski Başkanı Bekir Öztekin, ve çok sayıda eski belediye meclis üyesinin birlikteliğiyle oluşan Ak Fikir gurubu yapılacak olan merkez ilçe kongreleri ve ardından yapılacak olan il kongresine yönelik dışa dönük fikir alış verişinde bulunuyorlar.

 

GAZİANTEP27

KUZEY ŞEHİR İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM

 Şahin, 200"ün üzerinde mimar, mühendis ve müteahhitin katıldığı buluşmada sektörün sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Apa, arsa maliyetlerinin yüksekliği, yönetmelikle ilgili sorunlar, biten binaların olduğu yerlerde altyapı eksikleri, bazı yerlerde şantiye elektriği olmaması gibi sorunları gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, müteahhitleri özellikle Kuzey Şehir ve Geneyik bölgesinde birlikte çalışmaya davet etti. Şahin, oradaki bütün altyapı sorunlarının giderileceğini söyledi. Toplantıda kentsel dönüşümde Gaziantep modeli oluşturma için de görüş birliğine varıldı.

 

TELGRAF

YÖN VERECEĞİZ

Büyük sıkıntılarla boğuşan tarım ve hayvancılık sektörü masaya yatırıldı. Türkiye’nin dört bir tarafından Gaziantep’e gelen sektör temsilcileri ile üst düzey bürokratlar, yeni yol haritası için düğmeye bastı.

 

GÜNCEL

HAYVANCILIKTA YENİ YOL HARİTASI

MÜSİAD Binasının açılışının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu, MÜSİAD Gaziantep Şubesi ev sahipliğinde “Hayvancılıkta Kalkınma” başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi.

 

EKSPRES

BİNLERCE KİTAP HURDAYA GİDECEK

Sınav sisteminde meydana gelen değişiklikler, kırtasiyecileri vurdu. Değişen sistem ile birlikte kırtasiyelerde satışa sunulan pek çok kitabın atıl hale geleceğini ifade eden Kitap ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Eşref Savaş, “Binlerce kitap değişen sistem nedeniyle hurdaya gidecek” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?