USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Pusula,Telgraf,Hakimiyet, Sabah, ...

Gazete Manşetleri
28-07-2015 12:44
Google News
PUSULA

DERNEK DİYARI

Gaziantep’te sosyal, sportif, kültür ve kamu yararına olmak üzere toplam bin 745 dernek bulunuyor. Dernekler kenti olan Gaziantep, Türkiye sıralamasında ise ilk 10 içinde yer alıyor. Gaziantep’te ayrıca 49 siyasi parti teşkilatı ve 130 sendika şubesi ve temsilciliği bulunuyor. Şehirde toplam 1 milyon kişinin dernek, sendika ve siyasi parti üyesi olduğu tahmin ediliyor.

 

TELGRAF

BELİRSİZLİK BİTSİN

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Hükümet kurulacaksa bir an önce kurulsun. Seçim olacaksa bir an önce olsun ve belirsizlik artık bir şekilde son bulsun” dedi.

HAKİMİYET

TURİZMDE TEHLİKE ÇANLARI

Yerli ve yabancı tur şirketleri tarafından önceden planlanan gezilerin terör saldırılarının ardından iptaliyle başlayan süreçten en çok Gaziantepli turizm işletmeleri etkilendi. Bölge illerine düzenlenen kültür turlarının ilk durağı olan Gaziantep’te kale ve kültür yolunda yer alan esnaf temsilcileri yaşadıkları süreçten dolayı isyan ettiler. 

SABAH

’HÜKÜMET KONUSUNDAKİ BELİRSİZLİK SONA ERMELİ’

CNBC-E Kanalında Melda Yücel’in sunduğu Finanscafe programına telefonla katılan Konukoğlu, daha fazla zaman kaybına yol açılmadan, hükümet konusunun bir an önce netliğe kavuşması gerektiğini söyledi.

EKSPRES

GAZİANTEP TEHDİT ALTINDA

MİT, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır ve Mardin için canlı bomba uyarısında bulundu. Kimlik bilgileri ve fotoğrafları belirlenen 91 kişilik liste; Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır ve Mardin illerindeki güvenlik güçlerine dağıtıldı.

GÜNCEL

CANLI BOMBA UYARISI

MİT, canlı bombalar konusunda uyardı, güvenlik üst düzeye çıkarıldı…

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 6 sınır ilinde canlı bomba saldırısı olabileceği konusunda bir uyarı yaptı. Kimlikleri, güvenlik güçlerine bildirilen 91 canlı bombanın yasa dışı sol örgütlere mensup teröristler olduğu belirtildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?