USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri; Pusula,Telgraf,Hakimiyet,Sabah, ...

Gazete Manşetleri
27-07-2015 12:32
Google News
PUSULA

İSTİFA EDECEK Mİ?

PKK’nın son bir haftada 3 polis ve 3 askeri şehit etmesinin ardından, HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’ın “Türk ordusuna ve devletine silah sıkıldığı gün ben yokum” sözü akıllara geldi. Kamuoyu, şimdi Celal Doğan’ın istifa edip etmeyeceğini merakla bekliyor.

TELGRAF

IŞİD’E DARBE

Gaziantep’te terör örgütü IŞİD’e karşı başlatılan operasyonlarda 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonlara 262 polisin katıldığı belirtildi.

HAKİMİYET

TEHLİKENİN ADI ’KIRMIZI’

TSE ekipleri tarafından yapılan asansör denetimlerinde kapısına “kırmızı” etiket yapıştırılan asansörlerin muayene ve bakımları yapılana kadar kullanılmasının tehlike olduğunu anlatan Gaziantep Asansör Sanayicileri ve İşadamları Derneği (GASSİAD)Başkanı Mehmet Hanifi Akgöz, “Kapısına kırmızı yani tehlike anlamına gelen etiket olan asansörlerin kullanılması oldukça sakıncalı.

SABAH

AKP, KAOS ORTAMI YARATMA VE ERKEN SEÇİME GİTME HESABINDA

KESK Dönem Sözcüsü Ali Ersönmez, “Etnik ve mezhepçi politikalarının yarattığı zemin üzerinde gerçekleşen Suruç katliamında suçüstü yakalanan AKP hedef saptırma, gerilimi artırarak kaos ortamı yaratma ve erken seçime gitme hesaplarıyla özellikle son iki gündür savaş konseptine geçmiştir. IŞİD ile mücadele yalanıyla örtbas edilmek istenen demokratik güçlere yönelik büyük bir saldırı dalgası başlatılmış, yüzlerce insan gözaltına alınmış, yargısız infaz gerçekleştirilmiştir” dedi.

EKSPRES

TERÖRİST AVI BAŞLADI

Gaziantep merkezli operasyonda, terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonda 13’ü yabancı uyruklu 28 kişi gözaltına alındı. Yabancı uyrukluların 5 ayrı ülkeden oldukları öğrenildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde IŞİD üyelerinin ülkeye ve vatandaşlara yönelik her türlü yasa dışı faaliyet ve eylemlerinin engellenmesi amacıyla çalışma yürüttüğü belirtildi.

GÜNCEL

GERİLİMLİ GÜNLER

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Şehitkamil Belediyesi yanı ve havaalanındaki şüpheli paketler bomba imha uzmanlarınıharekete geçirdi. Polis, kara çarşaflı, sakallı ve elinde çanta olanlar üzerinde duyarlı. Alınan tüm önlemlere rağmen gerginlik toplumda derinden hissediliyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?