USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Kİm Ne Manşet Attı ?

GAZETE MANŞETLERİ
25-07-2015 13:16
Google News
PUSULA

 

SEN RAHAT UYU

Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Terör örgütü IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan astsubay Mehmet Yalçın Nane gözyaşları arasında toprağa defnedildi. Şehit astsubayın annesini 3 yaşındayken kaybettiği, babasının ise 2013 yılında vefat ettiği öğrenildi. Yarbay Cenk Öztürk "Sen rahat uyu. Bu kutsal mücadeleyi bıraktığın yerden aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizden emin olabilirsin. Bu insanlık dışı saldırılar bizi asla yıldırmayacak" dedi.

 

EKSPRES

 

YILDIRAMAYACAKSINIZ…

Son şehidimiz astsubay Yalçın Nane’nin cenaze töreninde, diğer şehit yakınları da tören sırasında tabuta sarıldı, terörü lanetledi.Yarbay Cenk Öztürk, “Bu insanlık dışı saldırılar bizi asla yıldıramayacak" dedi.

Suriye sınırında terör örgütü DAEŞ kontrolündeki bölgeden açılan ateşle şehit olan astsubay Yalçın Nane’nin cenazesi, Gaziantep’te defnedildi.Zeliha Nane ise "İki askerim daha var, onlar da vatana kurban olsun" diyerek ağıtlar yaktı.Şehit Nane’nin cenazesi, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığındaki törenin ardından Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’ne getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında, şehidin yaklaşık 20 gün sonra doğum yapacağı belirtilen eşi Seher ve teyzesi Zeliha Nane gözyaşı döktü.

 

HAKİMİYET

 

YIKILMADIM

 

Binlerce Gaziantepli şehidini gözyaşları arasında uğurladı.

 

Kilis’in Elbeyli ilçesine bağlı Havuzlubahçe Hudut Bölük Komutanlığı’na bağlı Dağ Hudut Karakoluna,IŞİD militanları tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni sırasında şehidin teyzesi Zeliha Nane, “Yıkılmadım” diye feryat etti.

 

TELGRAF

 

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

IŞID kontrolündeki bölgeden açılan ateşle şehit olan Astsubay Yalçın Nane son yolculuğuna uğurlandı. Şehit için 5. Zırhlı Tugay ve Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

 

SABAH

 

KAN KUSAN İSLAMİ TERÖR ÖRGÜTÜ CERABLUS’UN İÇ NOKTALARINA ÇEKİLDİ

Kilis’te Bir Astsubayın Şehit Olduğu Ve İki Askerin Yaralandığı Olayın Ardından İşid Mevzilerine Askeri Operasyonlar Hızlandı.

 

GAZİANTEP27

 

GÜLE GÜLE ŞEHİDİM

 

Kilis’te IŞİD’in açtığı ateşle şehit düşen Gaziantepli jandarma Astsubay Mehmet Yalçın Nane son yolculuğuna asker selamıyla uğurlandı.. 20 gün sonra baba olması beklenen Nane’in, hamile eşi Seher Nane ise törende ayakta durmakta zorlandı. Düzenlenen askeri tören sonrasında taziyeleri kabul eden şehit ailesi gözyaşlarını tutamadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?