USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
17-07-2017 09:23
Google News
PUSULA

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

GAÜN Rektörü Ali Gür için kabus dolu günler başladı. YÖK’ün, FETÖ soruşturması kapsamında Gür’ün en yakınındaki 2 Rektör Yardımcısı ve Hastane Başhekimi’ni görevden almasının ardından artçı şok geldi. Gür’ün keyfi kararıyla ihraç edilen Prof. Dr. Tevfik Gülsoy, KHK ile görevine iade edildi. Açığa alma ve ihraç etmede rektörlere inisiyatif veren YÖK’ün, Tevfik Gülsoy için Rektör Gür’ü pasifize etmesi, “Ali Gür için zor günler geliyor” yorumlarına neden oldu.




TELGRAF

BU BAYRAK İNMEZ

15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıldönümünde halk tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de meydanlardaydı. Törenler sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

GÜNCEL

UNUTMADIK! UNUTMAYACAĞIZ! UNUTTURMAYACAĞIZ!

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle etkinliklerin düzenlendiği alana akın eden binlerce kişi, oluşturulan polis kontrol noktalarında üst aramalarından geçirildi. Akşam namazının ardından başlayan etkinlikte, Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. İlahilerin okunup, Şahinbey Belediyesi Mehteran takımı tarafından mehter marşlarının da çalındığı gece, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

 

HAKİMİYET

“BU MİLLETİ KİM DURDURABİLİR”

Fetö’nün 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yıldönümünde Türkiye Demokrasi Nöbeti Tuttu.Milyonlar Meydanlara Sığmadı. 15 Temmuz Fetö’nün Başarısız Hain Darbe Girişiminin Yıldönümü Münasebetiyle 15 Temmuz Zaferini Kutlayan Gaziantepliler, Son Günde De 15 Temmuz Demokrasi Meydanını Doldurdu.




EKSPRES

TEK YÜREK NÖBETTE…

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin yıl dönümünde binlerce vatandaş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda nöbet tuttu.

Ellerinde Türk bayraklarıyla alana gelen vatandaşlardan bazıları terör örgütü FETÖ’yü protesto eden pankartlar açtı. Binlerce vatandaşın katılımıyla demokrasi nöbetinin tutulduğu gecede anma etkinlikleri gerçekleştirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?