USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
11-05-2017 09:25
Google News
PUSULA

GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Gaziantep İl Teşkilatı’nın 21 Mayıs’ta yapılacak olan il kongresinde yeniden aday olduğunu açıklayan Muhittin Taşdoğan,  9 ilçe başkanın desteğini alarak aday olduğunu söyledi. 9 ilçe başkanı ile basın toplantısı düzenleyen Taşdoğan adeta gövde gösterisi yaptı. Tüm ilçe başkalarının tek adayı olduğunun mesajını veren Taşdoğan karşısına çıkacak adaylara da gözdağı verdi.

EKSPRES

GASKİ DE ZAM TARTIŞMASI

GASKİ Genel Kurulunda su tarifeleri ile ilgili görüşmede CHP’ li Meclis üyesi Sucu 6-7 ayda bir zam yapıldığını dile getirirken Başkan vekili Osman Toprak; yapılan uygulamanın taşra ve şehir merkezinde dengeleme çalışması olduğunu ifade etti. Toprak;” Fiyat düzenlemesi adına çok cüzi değişiklik yapıldı” dedi.

GÜNCEL

DEMİR ZAMMI İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ KRİZE SOKAR

Demir fiyatlarına son 15 gün içerisinde gelen yüzde 20’lik zam inşaat sektörünü olumsuz etkilemeye başladı. Zamma tepki gösteren İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, "Dünyada demir cevheri ve hurda fiyatları düşerken, demir anormal zamlanıyor. Bu zam sadece inşaat sektörünün değil, ekonominin ve istihdam artışının da önünü tıkamaktadır" dedi.

TELGRAF

DÜNYAYA SESLENDİ

Adil Konukoğlu GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen iş ve istihdam forumunda, “İstirham ediyorum, üst yönetimlerinize lütfen bu serzenişlerimizi götürün” dedi.

GAZİANTEP27

İNŞAATA DARBEYİ DEMİR ZAMMI VURDU

 

 İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, zammın sadece inşaat sektörünün değil, ekonominin ve istihdam artışının da önünü tıkadığını belirterek, "Yapılan bu zamlar tam bir fırsatçılık" dedi.  İMKON Yönetim Kurulu üyesi de olan Apa, demir fiyatlarındaki anormal artışın, ülkemize en çok istihdam sağlayan inşaat sektörünün hızlı ilerlemesine sekte vuracağına dikkat çekti. 

HAKİMİYET

KENT YENİDEN PLANLANACAK

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sınır Kapsamında 1/100000 Ölçekli Gaziantep İl Çevre Düzeni Plan Çalışmaları Devam Ediyor.6 Yıl Önce Kapatılan İl Genel Meclisi Tarafından Hazırlanan Gaziantep Valiliği Ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Tarafındna İmza Altına Alınan Çevre Düzenli Planın Yeniden Yapılması Kararlaştırıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?