USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
05-01-2017 09:25
Google News
PUSULA

FETÖ ŞOKU

Ak Parti’de ne zaman yapılacağı beklenen FETÖ operasyonları için düğmeye basıldı. Koordinatör Milletvekili Muzaffer Aslan, FETÖ ile bağı tespit edilen il ve ilçe teşkilatlarındaki 35 yöneticiyi, partiye çağırıp tek tek ifadelerini aldı.

HAKİMİYET

DOLARDAN VAZGEÇİN

Gaziantep triko sektörünün en önemli ham maddesi olan iplikte dolar kurunun esnafı perişan ettiği dile getirildi. Esnafa toptan iplik satan işletmelerin satışı dolar kurundan gerçekleştirmesini eleştiren Gaziantep Çorapçılar ve Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, dolar kurunun yerine iplik satışında TL’nin kullanılmasını istedi. Durak ayrıca komşu ülkelerle olan ticaretinde arttığına dikkat çekti.

EKSPRES

GAZİANTEP’TE STOKLAR AZALDI

Türk Kızılayı Bölge Müdürü Dr. Serdal Ucuz, tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de kan stoklarının azaldığını belirterek, “. Havaların soğuk olması kan bağışını düşürürken, gribal enfeksiyonların da fazla olmasından dolayı istediğimiz sağlıklı kana ulaşmak kış aylarında oldukça zorlaşmaktadır.” dedi.

GÜNCEL

YOKSULUN YÜZÜNÜ ŞEHİTKAMİL GÜLDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası’nı ziyaret ederek yardıma muhtaç yüzlerce aileye ve çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?