USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
27-12-2016 09:46
Google News
PUSULA

KAFA DEVRİMİ

Enerjisa dağıtım şirketi Toroslar EDAŞ ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Akıllı Şehir Gaziantep” projesinin imza töreni yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hayata geçirdikleri proje ile kafa devrimi gerçekleştirdiklerini söyledi. Şahin, “İlk önceleri ‘Kast Sistemi’ ve ‘Kasa Devri’ vardı bunlar sona erdi. Artık Kafa devrimi başladı. Altyapıdan üst yapıya bir çok alanda geleceği tasarlayarak hareket ediyoruz” dedi.

TELGRAF

İŞTE FARKINDALIK

 Büyükşehir Belediyesi tamamı down sendromluların çalışacağı kafe projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

HAKİMİYET

ATANIN BÜSTÜNÜ BİLE ÇALDILAR

Gaziantep’in Şehitkamil İlçesine bağlı Bilek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan anaokulu adeta yağmalandı. Daha önce köy olan mahallenin eski ilkokulu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tadilat edilerek anaokuluna dönüştürüldü. Bu yıl eğitim ve öğretime başlaması planlanan anaokulunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce altı üstüne getirildi. Atatürk büstünün bile çalındığı anaokulu yeniden tadilata girmek zorunda kalacak.

GAZİANTEP27

ÖDÜLLER TAM ADRESLERE

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünde kente değer katmış isimlere ödül verildi.

ESKPRES

SLOGAN GÜZEL, UYGULAMASI ENGELLİ

“Engelli dostu” şehir için belediyeler yaptıkları çalışmalarla takdir topluyor. Ancak şehir içerisindeki uygulamalar ise pes doğrusu dedirtiyor. Özellikle kaldırımlardaki uygulamalar tepki topluyor.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?