USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
14-12-2016 09:45
Google News
PUSULA

ORTAK AKIL İŞ BAŞINDA

2 yıl önce ihalesi yapılan Gaziantep’in 1/100.000 Ölçekli Revizyon Çevre Düzeni Planında sona gelindi. Cuma günü mecliste görüşülecek olan imar planı için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, tüm ilçelerin meclis üyeleri ve il başkanları ile bir araya geldi. Plan hakkında toplantıya katılanları bilgilendiren Şahin, hedeflerinin 2040 yılının Gaziantep’in inşaat etmek olduğunu söyledi.

TELGRAF

ESNAFIN İSYANI

AB İnsani Yardım Komisyonu ve Kızılay iş birliğinde yürütülen "Yabancılara Yönelik Sosyal Uyum Yardım Programı" kapsamında Suriyelilere yapılan 100 TL’lik yardımın dağıtıldığı Düztepe’de esnaf isyan etti.

GAZİANTEP27

AKILLI ŞEHİR İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMAIZ LAZIM

Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Kittech İnovasyon günleri Ar-Proje pazarı kapsamında ‘Akıllı Şehir Gaziantep’ konulu konferans düzenlendi.

HAKİMİYET

BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Bağlarbaşı Mahallesi’nde 330 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Şehir Hastanesi hızla yükseliyor. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, bölgenin en büyük sağlık kompleksi olarak inşa edilen Gaziantep Şehir Hastanesi projesinin kısa süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğine dikkat çekti. Erdoğan, projede İl sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve 112 Komuta Merkezi için hizmet binasının yer alacağını anlattı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?