USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
01-12-2016 09:09
Google News
PUSULA

GAZİANTEP FARKI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle yürütülen “Gaziantep’i Keşfet” etkinliği kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in zor coğrafyada dimdik ayakta durmaya ve üretmeye devam ettiğini belirtti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da, Gaziantep’in yaşanılacak bir şehir ve sağlıklı yaşamdan, sağlıklı yaşlanmaya kadar uzun vadeli bir kent olduğunu belirtti.

GAZİANTEP27

GELDİLER, GEZİP GÖRDÜLER GAZİANTEP’İ ÖVÜP GİTTİLER

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle yürütülen "Şimdi Gaziantep’e Gitme Zamanı" kampanyası start aldı.

TELGRAF

GÜVEN VE MORAL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle düzenlenen Gaziantep etkinliğinde bir araya geldi.

GÜNCEL

DİMDİK AYAKTAYIZ

aziantep Büyükşehir Belediyesi, Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle yürütülen "Gaziantep’i Keşfet" etkinliği kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Zor bir coğrafyada dimdik ayakta durmaya, üretmeye ve bütün rakamları değiştirmeye çalışıyoruz"

HAKİMİYET

MÜDÜRLÜK BİTTİ UZMANLIK BAŞLADI

2003-2011 yılları arasında İl Çevre ve Orman Müdürlüğü kadrosunda biyolog olan Ergün Özuslu, kapatılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Tartışma yaratan bu atamanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kapatılınca Özuslu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliğine atandı. 2,5 yıl bu görevde kalan Özuslu, ani bir kararla bu görevden alındı. Ergün Özuslu, Mehmet Aykanat’ın İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliğine atanmasıyla birlikte bu kuruma uzman olarak yeniden gönderildi.

EKSPRES

GAZİANTEP’Lİ DOLARINI BOZDURMADI

 

Türkiye’de doların 3.43 liraya kadar yükselmesi üzerine sosyal medyada başlatılan  "Dövizini bozdur, Türk Lirası’na sahip çık" kampanyası, henüz Gaziantep’te yankı bulmadı. Döviz bürolarındaki hareketsizlik, doların en kazançlı yatırım aracı olarak görüldüğüne işaret etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?