USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
01-10-2016 09:26
Google News
h3>
PUSULA

O ZANLI YAKALANDI

Gaziantep’te 4 çocuk annesi eski eşi Türkan Mavi’yi, ardından da Mersin’de elektrikçi Hakim Sunay’ı öldüren emekli polis Bozan Akay yakalandı. Akay’ın 8 kişiyi daha öldürmeyi planladığını söylediği ileri sürüldü.


EKSPRES



KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANDI

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) dönem sözcüsü ve EĞİTİM-SEN Şube Başkanı Ali Ersönmez, “Darbecilerle mücadele” edilirken emekçilere, işçilere, toplumsal muhalefete bedel ödetildiği, tam anlamıyla hak gasplarının yoğunlaştığı dönemden geçildiğini ileri sürdü.


HAKİMİYET



BORSA ANTEP BÜYÜYOR

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Adana Köseoğlu Agro Lisanslı Depoculuk A.Ş arasında elektronik ürün senetlerinin alım satımına ilişkin sözleşme imzalandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Elektronik Ürün Senetlerinin (ELÜS) alım-satımına ilişkin yetkilendirilmiş tek borsa olan Gaziantep Ticaret Borsası, Lisanslı Depoculuk sözleşme ağını her geçen gün genişletiyor.


TELGRAF



NAKSAN KAPANACAK MI?

Gökdağ, hazırladığı soru önergesinde yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilen NAKSAN Holding çalışanlarının 2 aydır maaş alamadığını belirterek “Holding’in tasfiyesi mi yoksa işletilmesi mi düşünülmektedir?” diye sordu


GAZİANTEP27



PROFESÖR SAVAŞ TUTUKLANDI

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/ PDY operasyonu kapsamında Gaziantep Üniversitesi’nde görevli Prf. Dr. Haluk Savaş tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, akademik ve idari personeline yönelik yapılan operasyonda toplam 70 kişinin ise gözaltına alındığını açıkladı. 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?