USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
31-08-2016 09:14
Google News
h3>
PUSULA

GTO DA İKİ ADAY

GTO’da, Ali Yener’in cezaevine atılmasının ardından meclis başkanlığı düşürüldü. Başkanvekili Settar Konukoğlu’nun başkan olarak görevini sürdürmesi beklenirken, sürpriz şekilde eylül meclisinde seçim yapılması kararı alındı. GTO kulislerinde, Settar Konukoğlu’na karşı Eyüp Bartık’ın desteklediği iddia edilen İbrahim Aksu’nun adaylığa hazırlandığı konuşuluyor.


GAZİANTEP27



KAYMAKAM GİTTİ BAŞKAN ŞİKAYETÇİ

Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır’a, Kaymakam Seyfullah Yurdueri’nin silah çekip, namluyu ağzına dayadığı iddiasıyla büyüyen olay, AK Parti dahil olmak üzere Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de tepkisini aldı.  Kaymakamın’ın olaydan sonra ilçeden ayrıldığı, belediye başkanının ise, şikayetçi olduğu öğrenildi. Ancak daha sonra Kaymakamın silahını çekmeye teşebbüs ettiği öğrenildi. 


TELGRAF



APPLE’A DAVET

Başbakan Yardımcısı Ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek Ab Nin 13 Milyar Avro Ceza Kestiği Abd Li Teknoloji Devi Apple A “Türkiye’ye Taşının” Çağrısında Bulundu. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Deniz Köken De Şimşek’e Destek Verdi Ve Apple ‘I Gaziantep’e Davet Ederek Yatırım İçin Her Türlü Kolaylığı Gösterileceğini Kaydetti.


 GÜNCEL



30 AĞUSTOS COŞKUSU

Yaklaşık 10 gün önce terör saldırısının yaşandığı Gaziantep’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl dönümü geniş güvenlik tedbirleri arasında kutlandı. Coşkuyla kutlanan bayram programında renkli görüntüler oluştu.


HAKİMİYET



TÜKETİCİ YANDI

Kurban Bayramına günler kala kış hazırlıkları çerçevesinde odun, kömür ve bunun üzerine tüketicinin cebinden okul masrafı çıkacak. Kurban Bayramı’nın ardından okulların açılacak olması tüketicilerin cebine ekstra masraf olarak yansıyacak. Diğer yandan kışlık zahirenin yanında yakacak sezonunun açılmasıyla tüketicileri artan masraflar karşısında daha şimdiden kara kara düşünmeye yöneltti.


EKSPRES



EMNİYET TEYAKKUZDA

Gaziantep’te son dönemde yaşanan olayların ardından Emniyet Müdürlüğü sürekli teyakkuzda. Emniyet ekipleri gelen bir istihbaratın ardından  bomba yapımında kullanılan amonyum nitrat maddesinin yüklü olduğu tırı arıyor.

 

Gaziantep’te PKK, IŞİD gibi terör örgütlerinin bomba yapımında kullandığı amonyum nitrat maddesinin yüklü olduğu 47 DR 247 plakalı tır aranıyor. Tırın plakası tüm ekip ve istasyonlara dağıtılırken, gören ve fark eden ekiplerin Tırı durdurarak, içerisinde arama yapması istendi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?