USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
02-08-2016 09:16
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?


PUSULA



KRİTİK SÜREÇ

İş dünyasına yönelik sürdürülen FETÖ/PDY operasyonları oda ve borsalara sıçradı. Bin 500 oda başkanı ve yöneticileri hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, Gaziantep Ticaret Odası’nda bu kapsamda yer aldığı iddia ediliyor.


EKSPRES



CEMAAT TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİK

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, YAŞ’ın yapısı, askeri okulların kapatılması, darbe sürecinde yaşananlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında yer alan FETÖ bağlantılı kişiler, yerel seçimlerde yaşananlar, kapatılan FETÖ yanlısı üniversiteler hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra da FETÖ/PDY’nin sürekli önlerine çıktığını kaydetti.


GÜNCEL



ŞAHİN: FETÖ PKK VE IŞİD’DEN DAHA TEHLİKELİ

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, YAŞ’ın yapısı, askeri okulların kapatılması, darbe sürecinde yaşananlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında yer alan FETÖ bağlantılı kişiler, yerel seçimlerde yaşananlar, kapatılan FETÖ yanlısı üniversiteler hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?