USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
21-07-2016 09:24
Google News
h3>
PUSULA

TOZ DUMAN

15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Gaziantep’te paralel yapı FETÖ operasyonları için düğmeye basıldı. Gaziantep’te dün çok sıcak saatler yaşanırken, 1 günde 72 kişi tutuklandı, 208 kişi görevlerinden alındı. En flaş gelişmeler ise, Ali Yener’in tutuklanması, Taner Nakıboğlu’nun da gözaltına alınması oldu.


 OLAYA BAKIŞ



DARBEYE KARŞI TEK YÜREK

Tüm Türkiye De Olduğu Gibi Gaziantep’te Gazişehirin Torunları Tek Yürek Oldu. Darbe Girişimin İlk Anından İtibaren Dirayetli Bir Duruş Gösteren Gaziantepliler, Demokrasi Meydanın Da Demokrasi Nöbeti Tutuyor.


 EKSPRES



KORKULAN OLDU

Valilikten yapılan tüm uyarılara rağmen silahlı sevinç gösterileri devam etti ve sonunda bir cana mal oldu. . Mehmet Alparslan, çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan gencin yoğun bakımında tutulduğu öğrenildi.


 HAKİMİYET



GÖZLATILAR SÜRÜYOR

15 Temmuz’da darbe girişimi akşamında attığı “Haydi inşallah’’ tweeti ile tepki çeken Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gözaltına alındıktan sonra bu sabah çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


 GÜNCEL



O GECENİN TANIĞI

15 Temmuz gecesi İstanbul’da bulunan ve FETÖ’nün darbe girişimini öğrenince Gaziantep’e gelmek üzere gittiği Atatürk Havalimanında darbecilerin halka yönelik kötü muamelesine tanıklık eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tugay Komutanının 03.00’te başarısız olunduğunu anlayınca “emrinizdeyim” dediğini söyledi.


TELGRAF



FUAR MORALİ

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen ‘’23. GAPSHOES Kış Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen açılış töreni, şehitler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.


GAZİANTEP27



BAŞDÖNDÜREN GELİŞMELER

 

Gaziantep’te dün başdöndürücü gelişmeler yaşandı. Paralel Yapıya yönelik başlatılan operasyonlar, resmi kurumlarda gözaltına alınmayla başladı. Bunlar içerisinde Hakim ve Savcılar, Askerler, öğretmenler, Vergi Dairesi personelleri, Büyükşehir ve Şahinbey Belediyelerinde müdür ve personeller görevlerinden uzaklaştırıldı. Bu arada Gazeteciler Cemiyeti Başkanının sosyal medyada darbeye destek verdiğini iddia ettiği, AKP Milletvekili Şamil Tayyar’ın da tutuklanmalı dediği, iş adamı GTO Meclis Başkanı Ali Yener, Ayvalık’ta tutuklandı. Roylal Halı yönetim kurulu başkanı Taner Nakıpoğlu ise, havaalanında gözaltına alındı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?