USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep Yerel Gazete Manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
02-07-2016 09:33
Google News
h3>
PUSULA

BAYRAM DENETİMİ

Gaziantep’te vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda bayram geçirmeleri için hazırlıklar tamamlandı.

Ulaşım, güvenli alışveriş, mezarlık, turizm konusunda bir takım tedbirlerin yanında vatandaşlara kolaylıklar sunan belediyeler ve emniyet 4 günlük bayram tatili ve öncesini huzurlu geçmesini sağlayacak önlemlerini aldı.


HAKİMİYET



SEVİNDİREN TABLO

Gaziantep’ten yılın ilk altı ayında yüzde 1,5 oranında artışla 3 milyar 140 milyon 863 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,8 oranında artışla 550 milyon 63 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi


EKSPRES



BUHARLI LOKOMOTİFLER MÜZE OLUYOR

Manisa’nın Soma ilçesinde yaklaşık 50 yıldır atıl vaziyette bulunan dünyanın en büyük 7 buharlı buharlı lokomotifi, Gaziantep’te müze oluyor. Lokomotifler, Gaziantep’e getirilerek, Türkiye’nin ikinci büyük parkına yerleştirilmeye başlandı.


TELGRAF



İHRACAAT SEVİNDİRDİ

Gaziantep’ten yılın ilk altı ayında yüzde 1,5 oranında artışla 3 milyar 140 milyon 863 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Haziran ayında gerçekleştirilen ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2.8 artarak 550 milyon 63 bin dolar oldu.


SABAH



BU UYGULAMA KADINI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARIR

Chp İl Binasında Toplantı Düzenleyen Partili Kadınlar, Muhtarlara Ve Müftülere Verilecek Olan Evlendirme Yetkisinin Toplumda Bir Çok Sorunu Beraberinde Getireceğini Öne Sürdü. Chp İl Kadın Kolları Başkanı Mine Polat, Türkiye’nin Daha Önemli Sorunlarının Var Olduğu Süreçte Muhtar Ve Müftülere Evlendirme Yetkinin Verilmesini Yanlış Bulduklarını Belirttiler


GAZİANTEP27



BU BEDEL PKK’DAN DAHA AĞIR OLUR

 

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, bilim adamlarının IŞİD raporunu paylaştı. Özdağ, 2016 yılı Mayıs ayındaki rapora göre 8 bin 500 kişinin Suriye ve Irak’taki büyük çoğunluğu IŞİD olmak üzere diğer gruplara katıldığının belirlendiğini açıklayarak, "Büyük bir bölümü aileleriyle birlikte gidiyorlar ve çocuklar ’IŞİD Devleti’nde büyüyor. Esas tehdit cihatçı zihniyetten kaynaklanıyor. Bununla mücadelede geç kalınırsa Türkiye  ağır, büyük bedeller öder. Bunun PKK ile mücadelede ödediğimiz bedellerden ağır olacağını söylemek isterim" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?