USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAÜN’e düzenlenen FETÖ operasyonuna ilişkin flaş açıklama!

Gaziantep Üniversitesi’ne düzenlenen FETÖ operasyonuna ilişkin, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama geldi. Açıklamada Prof. Dr. Haluk Savaş’ın da tutuklandığı ifade edildi.

GAÜN’e düzenlenen FETÖ operasyonuna ilişkin flaş açıklama!
30-09-2016 16:25
Google News
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantep Üniversitesi’ne düzenlenen FETÖ operasyonuna ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada  Gaziantep Üniversitesi akademik ve idari personeline yönelik yapılan operasyonda toplam 70 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca açıklamada Prof. Dr. Haluk Savaş’ın da tutuklandığı ifade edildi. 

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada; "15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY (Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs ve ayrıca bu örgüte üyelik suçlarından, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan ve devam eden soruşturmalar neticesinde; Gaziantep Üniversitesi akademik ve idari personeline yönelik yapılan operasyonda toplam 70 kişi hakkında gözaltı işlemi uygulanmıştır. Gaziantep Üniversitesinde görevli Prof. Dr. Haluk Savaş tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir" denildi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?