USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

GAÜN Sporium Yüzme Yaz Okulu Ön Kayıtları Başladı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sporium yüzme okulu ön kayıtları başladı. GAÜN Yüzme Eğitim Sorumlusu M. Adem Demirezer, yaz okulu ön kayıtlarını almaya başladıklarını söyledi.

GAÜN Sporium Yüzme Yaz Okulu Ön Kayıtları Başladı
25-05-2015 20:47
Google News

Çocuklar için 6 - 14 yaş grubu şeklinde seviyesine, yaş durumuna göre grup dersi planladıklarını ve grupların özel olup her gruba 10’ar öğrenci düştüğünü belirten Demirezer, yaz okulunda tüm yaştaki çocuklar için sıcak, doğal ve kendilerini içinde rahat hissedecekleri bir ortam olduğunu belirtti.
Yüzme dersleri için eğlenceli ve güvenli bir yaz okulu yaratmaya adadıklarını söyleyen Demirezer, bu koşulların hem yüzme eğitmenleri hem de çocuklar tarafından, öğrenme için en uygun ortam olduğunu söyleyerek, “Yaz okulu çocuklar için en güzel şekilde değerlendirilmeli ve yüzme dersleri sonucunda da çocuğunuz sağlıklı bir hayat sürmeyi de öğrenmesi, erken yaşlarda öğrenim daha kolay ve hızlı olduğu içinde bu çok önemli. Çocuklukta atılan sağlıklı ve aktif hayatın temeli, yetişkinlikteki yaşam kalitesinin ön şartıdır. Yüzme derslerinin çocuklara hayat boyu kullanacakları becerileri kazandırması ve eğlenceli olması gerektiğine inanıyoruz. Yüzmeyi çok seviyoruz ve çocukların da yüzmeyi en az bizim kadar sevmeleri en büyük amacımız” dedi.
Demirezer, Gaziantep Üniversitesi Sporıum olarak Gaziantep’in en hijyen yüzme havuzunu ve spor kompleksini kazandıran başta GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür’e teşekkür ederek, “Türkiye’de özellikle kampüs içinde tam donanımlı bir tesis kazandırarak hem akademik hem de öğrencilerimiz için güzel bir spor imkanı sunuluyor. Kompleksimizin gün geçtikçe artan spor faaliyetlerinde de bize her konuda yardımcı olan İşletme Müdürümüz Ümit Büyükdemir’e de teşekkür ederiz” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?