USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galibiyet tatlısı Fahrettin Kaplan’dan

Talat Özkarslı Spor Salonu’ndan oynan Gazişehir Gaziantep BŞB – İskenderun Engelliler maçını izleyen Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Kaplan, 71 – 54 Gaziantep’in galibiyetiyle biten maçın ardından basketçilere baklava ikram etti.

Galibiyet tatlısı Fahrettin Kaplan’dan
13-02-2018 12:13
Google News
Talat Özkarslı Spor Salonu na gelen Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi  Fahrettin Kaplan, karşılaşmayı baştan sona ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir ile birlikte izledi. Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının ortaya koyduğu güzel oyundan ve alınan önemli galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirten Fahrettin Kaplan, maç sonrası soyunma odasına giderek teknik ekip ile oyuncuları tebrik ederek baklava ikram etti. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının iki yıldan bu yana Süper Ligde güzel işler yaptığına dikkati çeken Kaplan, “Daha önceki yıllarda bu işler sadece rehabilitasyon amaçlı yapılırdı. Şimdi her şey profesyonelleşti. Süper Ligi gibi önemli bir ligde mücadele eden Gazişehir takımımızın bu sene Avrupa kupaları ön eleme maçlarına katılacak olması da ayrı bir anlam kazanıyor. İskenderun ile oynadıkları lig maçını izledim. Oldukça keyif aldım. Bundan sonra fırsat buldukça tüm maçları izlemeye çalışacağım. 

 

’"

Alınan galibiyetten dolayı tüm takımı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü Başkanımız Sayın Adil Konukoğlu ve bizler yönetim olarak her zaman Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın yanındayız. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi. Musa BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?