USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da 4 başkan adayı canlı yayında buluştu

Galatasaray Spor Kulübü'nde 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak başkanlık için yarışacak 5 adaydan Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas, Galatasaraylılar Derneği'nin sosyal medya hesabındaki canlı yayına konuk oldu.

Galatasaray'da 4 başkan adayı canlı yayında buluştu
14-06-2021 02:37
Google News

Galatasaray Spor Kulübü'nde 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde başkan adaylarından Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas, Galatasaraylılar Derneği'nin sosyal medya hesabında gerçekleştirilen canlı yayına katıldı. Davet edilen başkan adayı Yiğit Şardan ise programda yer almadı.

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber, açılış konuşmasında, "540 yıllık eğitim ocağımızdan hayat bulmuş kurumlarımızla, sarı-kırmızılılara gönül vermiş milyonlarla büyük bir camiayız. Galatasaray bir etik sistem, değerler bütünü. Bununla beraber kurumlar bütünü. Galatasaraylı her alanda en iyisini başarmayı hedefler. Galatasaraylı olmak, öncü olmak örnek olmaktır. Bunlar sağlandığında başarı da zaten kendiliğinden gelecektir. Zaman birlik olmanın, yan yana yürümenin ve Galatasaray için çok çalışmanın zamanıdır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?