USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte GS Rize maçı 11'leri

Sarı Kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde Karadeniz Ekibini ağırlıyor. Liderin 2 puan arkasında 2. sırada yer alan Aslan evinde galip gelerek yeni lider olmak istiyor. Uzun süre sonra geçen hafta ilk galibiyetini alan Mavi Yeşilliler ise deplasmanda puan almayı

Galatasaray Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte GS Rize maçı 11'leri
17-03-2021 17:26
Google News

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Karadeniz Ekibi Sarı Kırmızılılara konuk oluyor. İnişli çıkışlı performansını yukarılara taşımak isteyen Cimbom sahasında oynanacak maçta rakibini yenerek yeniden lider olmanın planlarını yapıyor. Aslan karşısında puan alarak yeni bir seriye başlamak isteyen Atmacalarda ise hedef yeniden yukarılara oynamak. Bu hafta oynanacak olan Galatasaray Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için İşte GS Rize maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Rizespor'u ağırlıyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 19 Mart Cuma günü saat 19.00'da başlayacak. Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Kutluhan Bilgiç üstlenecek. 

İŞTE GS RİZE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Saracchi, Marcao, Kerem, Emre A., Emre K., Fernandes, Falcao, Mohamed.

Rizespor: Gökhan, Talbi, İsmail, Selim, Moroziuk, Fabricio, Boldrin, Samudio, Fernando, Dokovic, Skoda.

GALATASARAY'DA 3 OYUNCU SAKAT 1 OYUNCU KART CEZALISI

Sarı Kırmızılılarda Rizespor maçı öncesi sakatlığı bulunan Emre Taşdemir, Omar Elabdellaoui ve Ryan Donk sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler. Öte yandan geçen hafta oynanan Kayserispor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Taylan Antalyalı'da Rize maçında kadroda olmayacak.

RİZESPOR ASLAN KARŞISINA 3 KİŞİ EKSİK ÇIKACAK

Mavi Yeşilli Karadeniz Temsilcisinde sakatlığı bulunan 3 isim İstanbul kafilesine dahil edilmedi. Darbeye bağlı sakatlığı olan Donsah, kasık gerilmesi yaşayan Remy ve aldığı darbe sonucu sakatlanarak sahalardan uzak kalan Yasin Pehlivan Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. 

GALATASARAY VE RİZESPOR ARASINDA 45. RANDEVU

Sarı Kırmızılılar bu hafta oynanacak maçla beraber Atmacalarla 45. kez karşı karşıya gelmiş olacak. Daha önce 44 müsabakada karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray 28 kez galip gelirken, Rizespor 7 kez kazanabildi. Geride kalan 9 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?