USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte GS Karagümrük maçı 11'leri!

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olan Sarı Kırmızılılar sahasında oynayacağı maçta rakibini yenmeyi planlıyor. Kırmızı Siyahlılar ise son haftalarda yükselen performansı

Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte GS Karagümrük maçı 11'leri!
09-04-2021 22:26
Google News

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Lig'de şampiyonluk için yeniden potaya girmek isteyen ve bundan sonraki maçlarını kazanmanın planlarını yapan Sarı Kırmızılılar da artık puan kaybına tahammül yok. Öteki yandan 8. sırada bulunan ve ilk 5'e girmek için mücadele eden Kırmızı Siyahlılar deplasmanda oynayacağı maçta güçlü rakibi yenmenin planlarını yapıyor. Bu hafta oynanacak olan Galatasaray Karagümrük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte GS Karagümrük maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

Galatasaray Karagümrük Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Süper Lig'in 34. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Sarper Barış Saka üstlenecek. 

Galatasaray Karagümrük Maçı Muhtemel 11'leri!

Galatasaray: Muslera, Şener, Etebo, Donk, Saracchi, Ömer, Fernandes, Arda, Feghouli, Onyekuru, Mohamed.

Karagümrük: Viviano, Koray, Roco, Biglia, Sobiech, Salibur, Balkovec, Jimmy, Lens, Zukanovic, Castro. 

Galatasaray'da 2 Oyuncu Karagümrük Karşısında Yok

Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Sarı Kırmızılılarda sakatlıkları bulunan 2 isim bu maçta forma giyemeyecek. Aslanda Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı sakatlıkları sebebiyle Karagümrük karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Cimbomda kart cezalısı isim bulunmuyor. 

Karagümrük'te 3 İsim Kadroda Yok

Fatih Karagümrük deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı öncesi 3 oyuncusunun kadroda yer alması beklenmiyor. Kırmızı Siyahlılarda Alparslan Erdem, Fabio Borini ve Lucas Biglia sakatlıklarından dolayı Sarı Kırmızılılara karşı forma giyemeyecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?