USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports GS Karagümrük maçı canlı skor takip!

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig'in 34. haftasında Aslan evinde Karagümrük'ü konuk ediyor. Sarı Kırmızılılar liderliğe yeniden aday olmak için ve şampiyonluk yolunda yarışa dahil olmak için kazanmak istiyor. K

Galatasaray Karagümrük maçı canlı izle! BeIN Sports GS Karagümrük maçı canlı skor takip!
10-04-2021 22:41
Google News

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Fatih Karagümrük maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kırmızı Siyahlılar Cimboma konuk oluyor. Şampiyonluğun iddialı adaylarından biri olan, ancak son haftalarda aldığı talihsiz sonuçlarla bu yolda yara alan Aslanın hedefi evinde galip gelerek yeniden yarışa ortak olmak. Lig de 8. sırada bulunan ve yukarıları hedefleyen İstanbul Ekibi ise zorlu deplasmandan puan alarak evine dönmek istiyor. Merak eden taraftarlar için işte GS Karagümrük maçı canlı takip ve skoru...

Galatasaray Karagümrük Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Süper Lig'in 34. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Sarper Barış Saka üstlenecek. 

Galatasaray Karagümrük Maçı Muhtemel 11'leri!

Galatasaray: Muslera, Şener, Etebo, Donk, Saracchi, Ömer, Fernandes, Arda, Feghouli, Onyekuru, Mohamed.

Karagümrük: Viviano, Koray, Roco, Biglia, Sobiech, Salibur, Balkovec, Jimmy, Lens, Zukanovic, Castro. 

Galatasaray'da 2 Oyuncu Karagümrük Karşısında Yok

Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Sarı Kırmızılılarda sakatlıkları bulunan 2 isim bu maçta forma giyemeyecek. Aslanda Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı sakatlıkları sebebiyle Karagümrük karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Cimbomda kart cezalısı isim bulunmuyor. 

Karagümrük'te 3 İsim Kadroda Yok

Fatih Karagümrük deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı öncesi 3 oyuncusunun kadroda yer alması beklenmiyor. Kırmızı Siyahlılarda Alparslan Erdem, Fabio Borini ve Lucas Biglia sakatlıklarından dolayı Sarı Kırmızılılara karşı forma giyemeyecek.Galatasaray Karagümrük Arasında 17. KarşılaşmaGalatasaray ve Karagümrük Süper Lig tarihinde 17. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 16 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Galatasaray 11 kez galip gelirken, Fatih Karagümrük 3 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 2 maçta ise taraflar sahadan beraberliğe razı şekilde ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?