USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray, Gaziantep'e deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup oldu

Süper Lig'deki son 6 maçında 4 yenilgi, 2 beraberlik alan Gaziantep FK, galibiyet hasretini Galatasaray maçıyla dindirdi. Antep ekibi Maxim'in yıldızlaştığı karşılaşmada Galatasaray'ı 3-1'lik skorla mağlup etti. Avrupa maçından çıkan Aslan'da yorgunluğun izleri çok net gö

Galatasaray, Gaziantep'e deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup oldu
20-03-2022 18:06
Google News

Sarı-Kırmızılılar iki Barcelona ve Beşiktaş derbisinden sonra yorgun düştü. Aslan, 7 maçtır kazanamayan Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-1 kaybetti.

ASLAN KAYIP

Gaziantep karşılaşmada daha üstün oynayan taraf oldu. Ev sahibi ekip ilk yarım saatte daha baskılıydı ancak 34'te sahneye Gomis çıktı. Galatasaray'ın ilk atağı gol oldu. Ancak sevinç uzun sürmedi. Djilobodji 45+4'te skoru eşitledi. Asisti Maxim yaptı.

BAMBAŞKA İKİNCİ YARI

Galatasaray ikinci yarıda oyundan koptu. Ev sahibi ekip peş peşe bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ancak 70'te penaltı çaltı. 71'de Maxim, Gaziantep'i öne geçirdi. 81'de Maxim bu kez asist yaptı, Figueiredo golü yaptı.

HASRET BİTTİ

Süper Lig'de son 6 maçında 4 mağlubiyet 2 beraberlik alan Gaziantep'in hasreti Galatasaray maçıyla bitti. Bu galibiyet düşme hattından bir adım daha uzaklaştırdı.

Ayrıntılar geliyor...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?