USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FLAŞ GELİŞME... İSTİFA YOK KONGRE KARARI ALINDI

Gaziantespor’da İbrahim Kızıl’dan sonra göreve gelen Mutlu Özpineci yaşanan sorunlardan sonra, olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı.

FLAŞ GELİŞME... İSTİFA YOK KONGRE KARARI ALINDI
28-08-2017 17:28
Google News
Gaziantespor’da İbrahim Kızıl’dan sonra göreve gelen Mutlu Özpineci yaşanan sorunlardan sonra, olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. 

 

BAŞKANLIĞIM TARTIŞILIR HALE GELDİ

 

TFF 1. Ligde zor günler yaşayan Gaziantepspor’da başkan Mutlu Özpineci bugün yönetim kurulu ile bir araya geldi ve olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. 

Manisaspor maçında Gaziantepsporlu futbolcuların sahada yönetime sırtını dönerek protesto etmelerinin ardından başkanlığının tartışılır hale geldiğini belirten Özpineci, Megaspor’a yaptığı azıklamada,“Futbolcular sahada bana sırtını döndü. Tesiste hizmetli çalışanlar alacaklarından dolayı eylem yaptı. Gaziantepspor’a hiçbir yerden destek yok. Benim bu saatten sonra başkanlığım tartışılır hale geldi. Bu yüzden olağanüstü kongre kararı aldık” dedi.

 

KONGREYE KADAR GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

 

Daha önceki olağanüstü kongrede divan üyesi olarak seçilen Av.Yaşar Sağlam’a kulüp defterlerini teslim ettiğini açıklayan Özpineci, “ Dedikodu olmasın diye daha önceki Divan üyesi olarak seçilen Av.Yaşar Sağlam’a defterleri teslim ettim. Olağanüstü kongreye Gaziantepspor’u onun götürmesini talep ettim. Hiçbir dedikoduya ve şaibeye yer bırakmadan olağanüstü kongreye kadar kulüp başkanı olarak görevimin başında kalacağım. Kongrede başkan adayı olurum yada olmam buna daha karar vermedim. Ama kim seçilirse kulübü o arkadaşa teslim ederek görevimi tamamlamayı düşünüyorum” diye konuştu.

 

Av.Yaşar Sağlam ise olağanüstü kongre kararından sonra yasal çerçevenin dışına çıkmadan takvimin devreye sokulacağını, kayıtlı üyelere çağrı yapılacağını ve Gaziantepspor için sıkıntılı günlerin geride kalması için yönetimsel sorunların aşılması için alınan kararın en kısa sürede sonuçlandırılacağını açıkladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?