USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FİKSTÜR AVANTAJI RİZE’DE

TFF 1.Lig’de makas her hafta daralırken, ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında en iyi fikstüre sahip olan takım zirvenin hakimi Çaykur Rizespor olarak gözüküyor.

FİKSTÜR AVANTAJI RİZE’DE
05-04-2018 12:29
Google News
TFF 1.Lig’de makas her hafta daralırken, ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında en iyi fikstüre sahip olan takım zirvenin hakimi Çaykur Rizespor olarak gözüküyor. Ligin ikinci devresinde oynanan 12 maçtan 10 galibiyet alarak 30 puan toplayan Gazişehir takımı son beş haftaya girilirken kilit takım konumunda yer alıyor. 

 

Çaykur Rizespor’un en yakın takipçisi konumunda yer alan Ümraniyespor’un bu hafta Altınordu deplasman maçında alacağı yara hem İzmir temsilcisi Altınordu’nun işine gelecek hem de lider Çaykur Rizespor’un. Ümraniyespor, bu hafta oynayacağı Altınordu maçı ardından bu kez de bir diğer ilk iki mücadelesi veren MKE Ankaragücü takımı ile kendi sahasında kozlarını paylaşacak.

 

Yeşil – mavili takımın bir diğer takipçisi MKE Ankaragücü ise bu hafta ligde şampiyonluk hayali ile başlayan ve gelinen noktada korkulu rüya görmek istemeyen Akın Çorap Giresunspor’u kendi sahasında ağırlayacak. Ankara temsilcisi ligin 31. Haftasında ise Ümraniye deplasman maçında alacağı skor ilk iki yolunda dananın kuyruğunun kopmasını sağlarken, bu işten en karlı çıkan takım ise Çaykur Rizespor’un olması bekleniliyor.

 

KİLİT TAKIM GAZİŞEHİR

 

Ligin ikinci devresinde oynanan 12 maçtan 10 galibiyet alarak 30 puan toplayan Gazişehir takımı son beş haftaya girilirken kilit takım konumunda yer alıyor. 50 puanı bulunan Gaziantep temsilcisi bir yandan zirve ile olan puan makasını her hafta daraltmaya çalışırken, diğer yandan bir gözü de zirvede yer alan Çaykur Rizespor’da. Yeşil – mavili takımla ligin son haftasında karşı karşıya gelecek olan Gazişehir, bu maçlar öncesi ligde yakaladığı formu sürdürmek ve son hafta şampiyonluğunu daha önce ilan etmesini istediği Rizespor ile kozlarını paylaşmak istediği seslendirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?