USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FETÖ’ye okul bağışlayan iş adamı Nizip Ticaret Odası Başkanlığı’na aday!

FETÖ ile mücadelenin henüz tamamlanmadığının konuşulduğu bu günlerde Gaziantep’te de akıllarda soru işaretleri bırakan gelişmeler yaşanıyor. Bunlardan biri de FETÖ’ye okul bağışlayan bir iş adamının Nizip Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olması…

FETÖ’ye okul bağışlayan iş adamı Nizip Ticaret Odası Başkanlığı’na aday!
05-04-2018 17:04
Google News
FETÖ ile mücadelenin henüz tamamlanmadığı, özellikle kripto FETÖ’cülerin hala aktif olduğu, son günlerin en çok konuşulan konuların arasında yer alıyor. Bu iddiaların özellikle iş dünyasının içinden gelmesi de sürpriz değil. 

2007 yılında yaptırdığı koleji FETÖ’ye bağışlayan bir iş adamının Nizip Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na aday olması da FETÖ ile mücadele konusunda yapılan kararlı temizlikte gözden kaçan gelişmelerden biri olarak yorumlanıyor.

Bu iş adamının FETÖ’ye bağışladığı kolejin tüm masraflarını 15 Temmuz’a kadar bizzat kendisinin karşıladığı iddia ediliyor.

Öte yandan okulu alan FETÖ’ye bağlı İdirak Eğitimleri A.Ş. şirketi yöneticileri, hala Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor.

FETÖ MAĞDURU İŞ ADAMLARI UYARIYOR

FETÖ’nün oda ve borsalarda etkin olduğu dönemde mağdur olmuş ve ikinci planda tutulmuş iş adamları, FETÖ’ye karşı kararlı mücadeleye gölge düşüren isimlerin olduğunu ve hala FETÖ ile bağını koparmamış iş adamlarının etkin olduklarını savunuyor.

FETÖ’ye okul bağışlayan iş adamının aday olduğu Nizip Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinin dikkate alınması gerekiyor.

Yalnızca FETÖ mağduru olmuş iş adamları değil, halk da odalarda ve borsalarda FETÖ ilişkisi olan kişilerin temizlenmesini istiyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?