USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'ye İrfan Can Eğribayat piyangosu!

Göztepe taraftarıyla tartışıp ayrılma kararı alan genç kaleci İrfan Can Eğribayat'a Fenerbahçe talip oldu. Berke Özer'le yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki file bekçisi için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'ye İrfan Can Eğribayat piyangosu!
24-03-2022 16:34
Google News

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç düzenlediği basın toplantısında Berke Özer ile kontrat yenilenmeyeceğini açıklamıştı. Kanarya, Altay Bayındır'a iyi bir yedek ararken İrfan Can Eğribayat piyangosu vurdu.

Göztepe taraftarıyla sorun yaşayan 23 yaşındaki eldiven kadro dışı bırakıldı. İzmir ekibiyle 2025'e kadar kontratı olmasına rağmen 1.93 boyundaki kalecinin bir daha sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenmiyor. Sezon sonunda İrfan Can ile Göztepe'nin yolları ayrılacak.

Fenerbahçe de bu aşamada genç eldiven için atağa kalktı. Hem Göztepe hem de başarılı kaleci ile görüşmelere başladı. Hedef gelecek sezona Altay Bayındır-İrfan Can Eğribayat ikilisiyle başlamak. Ertuğrul Çetin de 3. kaleci olacak.

EZELİ RAKİPLER DE ONUN PEŞİNDE

İrfan Can Eğribayat'ı sadece Fenerbahçe değil ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş da istiyor. Genç eldiven için İstanbul'un üç büyüğü ciddi bir kapışma içinde. 23 yaşındaki eldiven tüm teklifleri dinledikten sonra kararını verecek.

50 GOL YEDİ

İrfan Can aksayan Göztepe savunmasında sıkıntı yaşadı. Bu sezon 30 maçta 50 gol yedi

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?