USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe ve Başakşehir'in Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Rennes'i konuk edeceği karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Novak Simovic yönetecek. Medipol Başakşehir'in, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nda deplasmanda Fiorentina oynayacağı maçta da Holldalı hakem Allard Lindhout düd

Fenerbahçe ve Başakşehir'in Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
25-10-2022 13:33
Google News

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. haftasında Fransa'nın Rennes takımını konuk edecek. 27 Ekim Perşembe günü oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı Sırp hakem Novak Simovic yönetecek. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak.

Medipol Başakşehir de UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu beşinci maçında deplasmanda İtalyan ekibi Fiorentina ile mücadele edecek. 27 Ekim Perşembe günü Stadio Artemio Franchi'de saat 19.45'te başlayacak müsabakada Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout düdük çalacak. Lindhout'un yardımcılıklarını Mario Diks ve Charles Schaap üstlenecek.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?