USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte FB Gençler maçı 11'leri

Sarı Lacivertliler Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında evinde Başkent Temsilcisini ağırlıyor. Liderin 2 puan gerisinde 3. sırada bulunan Kadıköy Ekibi rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Son sırada bulunan Kırmızı Siyahlılar ise deplasmanda puan almanın hes

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte FB Gençler maçı 11'leri
11-03-2021 20:46
Google News

Kadıköy Temsilcisi Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Ankara Ekibini konuk ediyor. İnişli çıkışlı performansına karşı zirve yarışında kalıp şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Sarı Lacivertliler evinde galip gelerek liderlik için iddiasını sürdürmek istiyor. Lig'in son sırasında bulunan Başkent Temsilcisinde ise işler iyi gitmiyor. Kırmızı Siyahlılar deplasmanda oynayacağı maçtan puanla dönmenin planlarını yapıyor. Bu hafta oynanacak Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için FB Gençler maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 14 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Abdulkadir Bitigen'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstlenecek.

İŞTE FB GENÇLER MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ!

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Novak, Attila, Gökhan, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Pelkas, Osayi, Thiam.

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Diego Ângelo, Motta, Mugni, Furman, Soner, Sefa, Candeias, Murat, Lima. 

FENERBAHÇE'DE MAÇ ÖNCESİ 4 EKSİK

Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Diego Perotti, Mesut Özil ve Sinan Gümüş bu maçın kadrosunda yer almayacak. Öte yandan geçen hafta gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen Valencia'da forma giyemeyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE DEPLASMANINA 5 KİŞİ EKSİK GİTTİ

Deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Başkent ekibinde sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu, Sio, Rahmetullah Berişbek ve Zargo Toure kadroda yer almadı. Diğer taraftan geçen hafta oynanan maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören ve bir maç ceza alan Polomat'da forma giyemeyecek isimler arasında.

FENERBAHÇE VE GENÇLERBİRLİĞİ ARASINDAKİ MAÇLAR

Gençlerbirliği ve Fenerbahçe Süper Lig tarihindeki 122. karşılaşmalarına çıkıyorlar. Daha önce 121 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Sarı Lacivertliler 68 kez kazanan taraf olurken, Başkent Ekibi ise 19 maçta galip geldi. Geride kalan 34 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?