USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı canlı izle | FB Antep beIN Sports HD1 Süper Lig

Son dönemin formda takımlarından Fenerbahçe, yeni haftanın açılış müsabakasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlıyor. Fenerbahçe Gaziantep FK maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Taraftar ise, FB Antep maçı ne zaman ve saat kaçt

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı canlı izle | FB Antep beIN Sports HD1 Süper Lig
29-04-2022 20:03
Google News

Süper Lig'in 35'inci haftasında Fenerbahçe, Güneydoğu Anadolu temsilcisi Gaziantep Futbol Kulübü ile sahaya iniyor. Sarı-Lacivertlilerin Kırmızı-Siyahlılarla oynayacağı müsabaka, beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Yine de bu temel bilgiye karşın, maç ne zaman ve saat kaçta sorguları da devam ediyor. Peki, Fenerbahçe Gaziantep FK maçı ne zaman ve saat kaçta? Buna benzer araştırmalar sürerken iki ekibin teknik heyeti son bir saat kala 11'lerini duyurdu. Hatırlanacağı üzere, sezonun ilk randevusunda Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi 3-2'lik skorla geçmişti. Bu sebeple, sezonun ikinci randevusu bir nevi "rövanş" mahiyeti de taşıyor. İşte, FB Antep maçını canlı seyretme yöntemleri...

beIN Sports France 5 HD MAX

Futbol 1 Ukraine HD

Sport 1 Czech HD

Sport 1 Hungary HD

SuperSport ESPN 2 HD

Yukarıda yer alan kanalların bir bölümü, sadece kendi ülkeleri içerisinde yayın yapabilir. Bu durumda, Türkiye'den seyir yapılamaz. 

Fenerbahçe Gaziantep FK Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilmektedir. Bunun dışında, yine beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılıyor. Lakin internet yayını, uydu yayınını takribi 30 40 saniye geriden takip etmektedir. Bu sebeple, uydu yayınının daha hızlı veri işlediği ve canlı maça en yakın servis olduğu söylenebilir. Bu iki adres haricinde, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek maça dair gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı canlı izle

ÜCRETSİZ CANLI ANLATIM HİZMETİ İÇİN TIKLAYIN

Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlıyor?

Süper Lig'de bu sezonun kritik karşılaşmaları arasında yer alan Fenerbahçe Gaziantep maçı, 29 Nisan Cuma günü oynanmaktadır. İki ekip taraftarının adeta iple çektiği müsabaka, saat 20.30 itibariyle başlıyor. Ülker Arena'daki karşılaşmayı binlerce futbol tutkunu tribünden takip ediyor. Ülker Arena'nın kapıları, bugün saat 18.00'de kapılarını taraftarına açtı.

İki Takımın 11'leri Açıklandı Mı?

FENERBAHÇE: Altay, Serdar Aziz, Tisserand, Nazım, Ferdi, Gustavo, Zajc, Mert, İrfan, Rossi, Serdar Dursun

GAZİANTEP FK: Günay, Papy, Tosca, Muhammet Demir, Ertuğrul, Doğan, Figueiredo, Sagal, Maxim, Kitsiou, Vetrih

İki ekibin teknik direktörü de saat 19.30 itibariyle ilk 11'lerini resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu. 

Maçın Hakem Kadrosu!

Sarper Barış Saka

Kerem Ersoy

Bilal Gölen

Çağdaş Altay

Emre Malok (VAR)

Mustafa Emre Eyisoy (AVAR)

Adem Cinek (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu, saha içi hakemlerini Perşembe günü; VAR ve AVAR hakemlerini maçın oynandığı Cuma günü açıkladı. VAR ve AVAR hakemleri, maç günlerinde öğrenilmektedir.

FB Gaziantep FK beIN Sports HD1 izle

Bilet Var Mı? Kaç Bilet Satıldı?

Fenerbahçe Gaziantep FK maçından önce Kulüp Yönetimi, 45 bin 442 adet bilet satışa sundu. Taraftar, bilet satışına büyük ilgi gösterirken 44 binin üzerinde satış gerçekleşti. Alınan son bilgiler doğrultusunda, hala satışı gerçekleştirilen 1000 biletin olduğu tahmin ediliyor. Bu rakam da maç saatinde tükenebilir.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?