USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: 'Ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ocak aylarını iyi kullanan bir kulüp olduklarını ifade ederek, "Ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor. Bunu iyi kullanmayı düşünüyoruz. Çalışmalarımız var. Galatasaray'a yakışan, istediği gibi, çok da anormal bir rak

Fatih Terim: 'Ocak ayı bizim için stratejik bir ay gibi görünüyor'
06-12-2020 03:01
Google News

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Hataysporu'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Devam etmek isterdik ama BAY'ı herkes kullanacak. Biz de bunu 9-10 kişilik bir sakatlık ve milli takım dönüşü korona virüs uğrayan bir takım olarak yaralarımızı saracağız. Hep beraber daha çok çalışacağız. Daha hazır olmaya bakacağız. İyi gidiyorduk da bu olmasaydı diyecek halimiz yok" dedi.

Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'nın son haftalardaki performansını değerlendiren Terim, "Önemli bir golcü. Şampiyon olduğumuzda da golleri ile katkıda bulunmuştu. Kötü bir maçından sonra zaman vermek lazım demiştim. Çünkü aşağı yukarı geçen sene kiralık sürecinde 10-11 ay oynamadı. Zaman onun lehine işliyor. Daha çok mücadele edecek. Daha çok güçlenecek. Yine golleri atacağına inanıyorum" diye konuştu.
Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak 1000. golün atılmasıyla ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Ben emeğimi vermişim. Ben bu gollerde takımımın başında olmuşum. Didinmişim, uğraşmışım Allah'a şükür 1000. gol olmuş. Bu takdiri başkalarına ait. Bu da Diagne'ye nasip oldu. Diagne ben beraber çalışan en fazla gol atan 3. yabancı oyuncu. Hagi, Feghouli'den sonra. İnşallah goller atar. Onun için alındı. Görevi gol atmak. Daha fazla atar. Sonuçta istatistiklere baktığınız zaman golü golcüler atıyor. Diagne'nin goller atacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?