USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erol Bulut'tan istifa çağrılarına cevap!

Süper Lig 34. haftasında Gaziantep FK kendi sahasında Göztepe'yi konuk etti ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Maç sonrasında Erol Bulut açıklama yaptı.

Erol Bulut'tan istifa çağrılarına cevap!
23-04-2022 19:35
Google News

Gaziantep FK, kendi sahasında konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın hemen ardından ise Gaziantep teknik direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu. Bulut, taraftarın istifa etmesine yönelik yaptığı çağrılara cevap verdi. İşte tüm detaylar...

''O pozisyonda anlaşmazlık oldu''

 Erol Bulut, centilmenlik olayı hakkında açıklamalarda bulundu. Bulut, "Zaten orada bir Göztepeli oyuncu yere düşmüştü, bizim futbolcular da baskıyı bıraktılar o anda. Hakem de doğal olarak hava topuyla başladı. Futbolcuların kendi aralarında konuştuklarını düşünüyorum çünkü normalde top rakibe verildiğinde defansa atılır defanstan başlanır. Bizim futbolcular o yüzden o anda baskı uygulamadı. Ama Soner direk kaleye topu atarak, kalecimizde öndeydi. Jahovic de direkten dönen topu gole çevirdi. Burada zaten hem Göztepeli oyuncular fair-play ödülü alacak derecesinde iyi niyet gösterdiler. Onun dışında bizim oyuncular penaltı pozisyonunda topu auta atarak dışarı göndererek ona karşılık vermiş oldu. Sadece o pozisyonda bir anlaşmazlık oldu hakem, rakip ve bizim futbolcular arasında. Onlar da kendi içlerinde çözmüş oldular." ifadelerini kullandı.

''Yönetim ile oturacağız''

Erol Bulut, kendisine gelen istifa çağrılarına yanıt verdi. Bulut, ''Fazla birşey demeyeceğim. Taraftarların bu şekilde yorumlarını söylemeleri doğal hakkı. Sakin kalmak lazım. Önümüzdeki hafta yönetim ile oturarak gelecek sezonun planlamasını yapmamız gerektiğini söyleyebilirim.'' ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?