USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erkan Sözeri Psikolog gibi çalıştı

Kırmızı siyahlı takımla 4 lig maçına çıkan ve 2 galibiyet 2 de beraberlik alan Sözeri 8 puan topladı. Erkan Sözeri’nin takımı sadece kupa maçında mağlup oldu.

Erkan Sözeri Psikolog gibi çalıştı
07-11-2017 09:32
Google News
Sezona teknik direktör Hüseyin Kalpar ile başlayan ancak iyi sonuçlar alamadığı için bu isimle yollarını ayıran Gazişehir Gaziantep Erkan Sözeri ile son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Son dört haftada 8 puan alarak ligde yükselişe geçen kırmızı siyahlı takımda morallerde yerine geldi. Göreve gelir gelmez takım içerisinde sıkıntıları çözen tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri, çalışmalarının meyvesini almaya başladı.

PSİKOLOG GİBİ ÇALIŞTI

Çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen istediği sonuçları alamayan Gazişehir Gaziantep’te yeni teknik adam Erkan Sözeri, taktiksel çalışmaları bir kenara iterek öncelikli olarak takımı psikolojik olarak maçlara hazırladı. Hedefinden hızla uzaklaşan takımı kısa sürede toparlayan Sözeri, geçmiş maçları tek tek izleyerek yapılan hataları ortaya çıkardı.

OYUNCULARIYLA SÜREKLİ TOPLANTI YAPTI

Teknik direktör Erkan Sözeri, her antrenman öncesinde oyuncularıyla toplantılar yaparak daha iyi motive olmalarını sağladı. Geride kalan haftalarda gol pozisyonu dahi yakalayamayan takım, artık daha istekli ve hırslı bir şekilde maçlara çıkmaya başladı. Üst üste alınan puanlar takımının moralini düzeltirken, tribünlerinde hareketlenmesini sağladı.

“KENETLENMEK GEREK”

Taraftarın bu takıma daha sahip çıkması gerektiğini savunan teknik direktör Erkan Sözeri, “Futbolda herşey başarıya endekslidir. Biz saha da ne kadar çok mücadele eder, güzel sonuçlar alırsak inanıyorum ki taraftarımızın sayısı da her maç daha da artacaktır. Bizler futbolcu, teknik heyet, taraftar, yönetim ne kadar iyi kenetlenirsek o kadar başarılı işler yapabiliriz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?