USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erdal Güneş dönüyor

Gazişehir Gaziantep Futbol Takımının geçen sezon kaptanlığını yapan ve ligde kalmasında önemli katkılar sunan Erdal Güneş, faal futbolculuk hayatını sonlandırıyor.

Erdal Güneş dönüyor
12-07-2017 09:59
Google News
Sezon öncesi kamp çalışmalarına davet edilmeyen tecrübeli futbolcuyu TFF birinci lig temsilcimiz Gaziantepspor kadrosuna katmak istemesinin ardından Erdal Güneş’e sürpriz teklif Gazişehir’den geldi.

DÜŞÜNMEDEN EVET DEDİ


Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün yönetimi tarafından telefonla aranan Erdal Güneş, kendisine yapılan teklif karşısında şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadı.

Son yıllarda tecrübeli futbolcunun yapmış önemli katkıları göz ardı etmeyen kırmızı – siyah ve beyazlı yönetim, bundan sonra kendisinden futboldan daha ziyade antrenör olarak faydalanmak istediklerini iletti. Gaziantep futboluna her alanda hizmet etmekten gurur duyacağını söyleyen Güneş kendisine sunulan teklife düşünmeden evet dedi.

KAMPA KATILIYOR


Erdal Güneş, bugün Düzce Topuk Yaylasında başlayacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın yardımcısı olarak göreve başlayacak.

gaziantep27.net
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?