USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Engelsiz Gaziantepspor çıkışı sürdürdü

Gaziantep’i Engelli Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginde temsil eden, Engelsiz Gaziantepspor, Ceylanpınar Belediyesi’ni mağlup etti.

Engelsiz Gaziantepspor çıkışı sürdürdü
15-03-2018 09:44
Google News
1.Ligin 14.haftasında Ceylanpınar Spor Salonu’nda, Ceylanpınar Belediyesi ile Engelsiz Gaziantepspor takımları karşı karşıya geldi. Zorlu geçen maçtan 63-61 ile deplasmanda galip gelen taraf konuk Engelsiz Gaziantepspor takımı oldu.

 

Karşılaşma boyunca rakibi karşısında üstün bir performans sergileyen kırmızı – siyahlılar, ilk periyotu 18-14 mağlup bitirdi. İkinci çeyrekte 28-29 skorla, Engelsiz Gaziantepspor Basketbol devreyi önde tamamladı. Üçüncü çeyreği 44-46 ile geçen kırmızı – siyahlılar son periyotta da üstünlüğünü gösterdi ve karşılaşmadan 61-63 galip ayrıldı

 

SERİ 5 MAÇA ÇIKTI

 

Ligin 9.haftasında Altınordu Belediyesi’ne yenildikten sonra oynadığı 5 maçı da kazanan Engelsiz Gaziantep, ligdeki toplam galibiyet sayısını da 7 yaptı ve puan cetvelinde 7.sırada yer aldı.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANKARASPOR’U AĞIRLAYACAK

 

15.Haftada Mustafa Koç ve öğrencileri, ligin güçlü ekiplerinden Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor takımını kendi sahasında ağırlayacak. Serisini devam ettirmek ve puan cetvelinde daha üst sıralara çıkmak hedefinde olan Gaziantep ekibi ile Süper Lig iddiası olan Ankara temsilcisinin mücadelesi nefesleri kesmeye aday.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?