USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Kocadağ'dan MHK'ya tepki: Hodri meydan

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Kasımpaşa maçı sonrası MHK ve hakem Halil Umut Meler'i eleştirdi.

Emre Kocadağ'dan MHK'ya tepki: Hodri meydan
05-04-2021 01:21
Google News

Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa, sahasında lider Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Emre Kocadağ, Merkez Hakem Kurulu'nu eleştirdi.

"Lideriz kaybettiğimiz bir şey yok. Alanya maçımız var daha sonra Erzurum deplasmanına gideceğiz."

"İkinci sarı kartı vermesi lazımdı"

Halil Umut Meler'in üst üste bir maça atanmasını değerlendirilmesi istenen Kocadağ, "O konuda hafta içinde kulüp olarak bir açıklama yaptık. Bugün maç oynandı. Hakem tartışıldı. Bugünkü maça baktığımızda bir hata var mı? Var. Bir, iki, bin hata fark etmiyor. Bir hata şampiyonluk yolunda önümüze taş koyabiliyor. Bu bir riskti. MHK böyle karar kıldı. MHK bunu yaptı, sonucunu gördük. Konuşacağız bunu. Bu bu hafta çok konuşulacak. Genç bir hakem. Bu hakemle alakalı gereksiz stres oluşturuldu. İkinci sarı kartı gözünün önünde vermesi lazımdı. Rakip 10 kişi kalacaktı, sonuç daha farklı olabilirdi.

"Beşiktaş bu oyunlarla durdurulacak bir kulüp değil"Hakemin gözünün önünde. Önce koşarak geliyor, sonra duruyor. Hakemi tartışmanın bir önemi yok. MHK bir riski aldı. Beşiktaş'a ceza vermeye çalıştı. Beşiktaş bu oyunlarla durdurulacak bir kulüp değil. Halil Umut Meler'i haftaya da bizim maçımıza atasınlar. Atamak istiyorlarsa atasınlar. Atamak istiyorlarsa atasınlar. Hodri meydan. Artık Beşiktaş'a karşı savaş açmak istiyorlarsa bunu yapacaklardır. Önemli olan bu engelleri aşarak şampiyon olmamız."

"Aboubakar diğer 2 maçta da aramızda olmayacak gibi"

"Aboubakar, diğer iki maçta da aramızda olmayacak gibi duruyor. Alanyaspor maçında olmayacağını biliyorum ama BB Erzurumspor maçında ne olur, bilmiyorum."

Hafta içinde sahasında Alanyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, sonraki maçta ise deplasmanda Erzurumspor'la karşı karşıya gelecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?