USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Durmaz taraftarlara seslendi

TFF 1. Ligin 12. hatfsanıda sahasında Boluspor’u konuk edecek olan Gaziantepspor’da başkan Huzeyfe Durmaz, taraftarlara seslenerek bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Durmaz taraftarlara seslendi
17-11-2017 09:37
Google News
 

Kulübün resmi sitesinden bir açıklama yayınlayan Başkan Huseyfe Durmaz, taraftarlara "Büyük Gaziantepspor taraftarını yanımızda görmek istiyoruz.

 

Zor günler geçiren takımımızın yaşaması ve ligde iyi yerlere gelmesi için sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.. Taraftarlarımızın da desteğiyle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.. 

Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım gece, gündüz demeden Gaziantepspor için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi istiyorum. Bunu zamanla tüm taraftarlarımız ve camiamız görecektir.

Ancak benim büyük Gaziantepspor taraftarından tek isteğim var; Lütfen maçlara gelin ve takımınıza sahip çıkın... Bizler mali anlamda kulübün sıkıntılarını halletmeye çalışırken sizlerinde tribünlere gelerek takımınıza destek çıkmanız gerektiğine inanıyorum.

Özellikle son haftalarda iyi bir mücadele ortaya koyan ve ancak sonuca ulaşamayan futbolcularımızın bu hasrete Pazartesi akşamı Boluspor maçıyla son vereceklerine inanıyoruz.

Galibiyet hasretine son vermek için taraftar desteğine de ihtiyacımız var. Boluspor maçına gelerek tribünleri doldurun ve coşkulu bir şekilde takımımıza destek olalım. 

Sosyal medya’da "Gaziantepspor yok olmasın" sloganı çok güzel ancak biz bunu tribünlerde görmek istiyoruz. Bu sloganlarınızı tribünlere gelerek gösterin ve takımınıza sahip çıkın...

Eğer sizler tribüne gelir, bu takıma destek olursanız, inanın bu korkunç tünelden çıkmamız daha kolay olacaktır. Takımımızın sadece sizin desteğine ihtiyacı vardır... 

Sosyal medya üzerinden şahsım ve yönetim kurulum adına karalama kampanyası yapanlara kesinlikle itibar etmeyin. Herkes zamanı geldiğinde Gaziantepspor için neler yaptığımızı görecektir. 

Eğer tek sevdamız Gaziantepspor ise, bu takım yok olmasın diyorsanız, lütfen Boluspor maçında tribünde olun ve sadece genç oyuncularımıza destek olun.  Genç futbolcularımızın şuan sizlere çok ihtiyacı var" diye seslendi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?