USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

‘Doğa'm Evimde' uygulamasına CIO Ödülü

Kurumlarının teknoloji ve dijitalleşme ile daha çevik bir organizasyona dönüşümüne önderlik eden CIO'ların ödüllendirildiği organizasyonda, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji'nin online eğitimdeki önderliği ve başarısı tescillendi. Kolej ‘Doğa'm Evimde' uygulamasıyla CIO Ödü

‘Doğa'm Evimde' uygulamasına CIO Ödülü
01-04-2021 15:01
Google News

Teknoloji gelişmeleri ve dijital dönüşümün önemini eğitim alanında bütün ülkeye örnek olacak uygulamalarla gösteren Doğa Koleji, CIO Ödülleri'nde de zirvede yer aldı. CIO Update dergisince 10 yıldır düzenlenen organizasyonda, ‘Doğa'm Evimde' uygulaması, kazananlar içindeki tek eğitim kurumu oldu.

CIO Ödülleri, bilişim teknolojilerini en yenilikçi şekilde kullanarak kurumlarına daha fazla katkı sağlayan, rekabet gücünü artıran, iş akışlarını optimize etmeyi başaran, büyümeyi gerçekleştiren ve/veya hedef kitlesi ile ilişkileri artırabilen IT yöneticilerini (Chief Information Officer) ödüllendiriyor.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, bu yılki CIO Ödülleri'nde ‘Doğa'm Evimde' uygulaması ve bu uygulamayı destekleyen e-doğa, m-doğa gibi içerikler ile kurumunu zirveye taşıdı. Seçkin ve saygın jüri önünde 146 başvuru arasından 88 proje ön elemeyi geçti ve kurumun kimliği ödülle tescillendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?