USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Diyadin kanunları!

Tecrübeli hoca, göreve gelir gelmez takımla ilgili iki önemli konuda teşhisi koydu, reçeteyi yazdı. Diyadin’e göre savunma problemini çözmek için defans ve orta saha hattı birbirine yaklaştırılacak.

Diyadin kanunları!
15-11-2016 11:13
Google News
Büyükşehir Gaziantepspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Metin Diyadin, Mavi-Beyazlı takımdaki kötü gidişat konusunda iki önemli tespitte bulundu. Belirlediği sorunların çözüm reçetesini de yazan 48 yaşındaki antrenör, bununla ilgili yönetime bir rapor sundu. Söz konusu raporda, kısa vadede Büyükşehir’in saha içi sorunlarının çözümü hedefleniyor. Uzun vadede ise farklı bir proje yer alıyor.

TOTAL FUTBOLA YAKIN

Diyadin, bu sezon çok ciddi bir şekilde gol yeme problemiyle karşı karşıya kalan Gaziantespor’un, sistemde küçük bir değişikliğe gitmesi gerektiğini düşünüyor. Buna göre orta saha üç oyuncuyla kurgulanıp, savunma çizgisinin öne çıkması ve ikinci bölgeyle bütünlük sağlanması hedefleniyor. Böylece total futbola daha yakın bir görüntü ortaya konulacak. Hücum hattının da takım savunmasına katılımıyla, ortaya daha dirençli ve kompakt bir takım çıkacak.



’"

NİHAT HOCADAN RAPOR ALDI

Metin Diyadin’in, teknik ekipte yeniden görev verdiği kaleci antrenörü Nihat Yüksel’den rapor istediği öğrenildi. Yüksel’in de, futbolcularla ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

REİS’E SERBESTLİK

 

Muhammed Reis, sezonun geri kalanında tamamen serbest oyuncu olarak, yani klasik 10 numaralar gibi görev yapacak. 32 yaşındaki yıldızın böylece skora daha fazla katkı yapması ve Uche’ye yardımcı olması hedefleniyor. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?