USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Destek çağrısı yapıldı ama...

Tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Gaziantepspor meydanlara indi. Maddi olarak dibe vuran takımda futbolcular öne sürüldü ve destek çağrısı yapıldı.

Destek çağrısı yapıldı ama...
03-01-2018 09:35
Google News
Bu kadar borcu bile bile göreve gelen yönetimin bu tutumu ise “şark kurnazlığı” olarak yorumlandı.

 

Maddi sıkıntılar yaşayan Gaziantepspor’da yönetici, futbolcu ve taraftarlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanarak kırmızı-siyahlı kulübe destek çağrısında bulundu. Ellerindeki pankart ve Gaziantepspor flamalarıyla alanda toplanan grup, sloganlar atıp takıma destek çağrısı yaptı.

 

Kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, "Gaziantepspor kapanıyor" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

 

Gaziantepspor ile kenti bir araya getirerek sıkıntılı süreci aşmak istediklerini anlatan Durmaz, kulübü büyük bir borçla devraldıklarını, yönetim olarak tek başlarına bu yükün altından kalkmalarının mümkün olmadığını dile getirdi.

 

Gaziantepspor taraftarı şehir meydanında toplandı Kulübü kapatmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını aktaran Durmaz, "Ancak maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Şehrin önde gelenlerine sesimizi duyurmak istiyoruz. Amacımız Gaziantepspor’u yaşatmaktır. Gaziantepspor’u kapatmayacağız. Esnafın da sesini duyduk, en kısa sürede bir hesap açıp takıma yardım kampanyası düzenleyeceğiz." diye konuştu.

 

YÖNETİM BLÖF YAPIYOR

 

Takımdaki sıkıntıları bile bile göreve gelen Gaziantepspor yönetimi futbolcuları kullanarak blöf yapıyor. Yapılan kongrede takımın toplam borcu belli olmasına rağmen görevi kabul eden yönetim 3 ay boyunca çözüm üretemedi. Başkan Huzeyfe Durmaz ve yönetimi çareyi yine dışardan gelecek desteğe bağladı. Son hamleleri ise takımı meydanlara indirmek oldu.

 

ARAÇLARINA BİNİP KAÇTILAR!

 

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan basın açıklamasının ardından futbolcular Vali Ali Yerlikaya ile görüşmek istediler. Futbolculardan Elyasa, Şenol Can ve Muhammed İldiz’in bu talebi ise randevu olmadığı için polisler tarafından engellendi. Futbolcular ön planda polislerle tartışma yaşarken, yönetim kenara geçerek olan biteni uzaktan izledi. Kısa bir süre sonra ise yöneticiler araçlarına binerek meydandan ayrıldılar.

 

FUTBOLCULAR YÖNETİME SİTEM ETTİ

 

Yönetimin apar topar meydandan ayrılmasına futbolcular sitem ettiler. Meydanda yalnız kaldıklarını söyleyen futbolcular, “Antrenmanlara çıkmamaya devam edeceğiz. Bizi buraya kadar getiriyorlar ama şimdi ortada yoklar. Vali beye bizler ulaşamıyoruz. Yöneticileri istiyorlar. Ama onlarda ortada yok. Gitsin ne halleri varsa görsünler” dediler.

 

KAYNAK TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?