USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Demokrasi nöbetinin simgeleri oldular

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokaklara çıkan ’sancaktar’ Hilmi Kılıç ile ak sakallı, beyaz cübbeli Duran Korkmaz, demokrasi nöbetinin simgesi haline geldi.

Demokrasi nöbetinin simgeleri oldular
31-07-2016 16:55
Google News
15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine sokağa çıkan ve 16 gündür boyunca meydanları terk etmeyen marangoz ustası Hilmi Kılıç ile 63 yaşındaki Duran Korkmaz, demokrasi nöbetlerinin simgesi oldu. Kendisinin yaptığı sancağı saatlerce süren program boyunca kımıldamadan tutması nedeniyle fotoğraf ve görüntüleri ulusal kamuoyuna yansıyan Hilmi Kılıç ile yaşına ve izdihamlara rağmen her akşam en ön safta yerini alan ak sakallı ve cübbeli Duran Korkmaz, herkesin merak ettiği isimler haline gelmişti.

’"

Kendisinin polis ve askerlere yönelik ayrı bir hayranlığının bulunduğunu belirten Hilmi Kılıç, çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile kendi yaptığı sancak ile alana çıktığını ifade etti. Korkmaz, “15 gün değil 15 ayda olsa burada nöbete devam ederim. Cumhurbaşkanımız meydanları bırakın diyene kadar bırakmayız. Ben sancak tutuyorum bayrak değil, sancak bu milletin namusudur. Ben vatanımı, milletimi canı gönülden seven biriyim. Eğer herkes bu vatanı benim kadar severse bu ülkede sorun kalmaz. Ben devletin emniyet güçlerini çok severim. Polise askere ayrı bir sevgim var” dedi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?