USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Darüşşafaka maçını odaklandık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Anadolu Efes’e konuk olan Gaziantep Basketbol’un başantrenörü Nenad Markovic, “Oyuncularımın performansı kötü değildi. Geri gelmeye çalıştık ama başaramadık. Önümüzde Darüşşafaka maçı var.

Darüşşafaka maçını odaklandık
12-05-2018 09:54
Google News
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Anadolu Efes’e konuk olan Gaziantep Basketbol’un başantrenörü Nenad Markovic, “Oyuncularımın performansı kötü değildi. Geri gelmeye çalıştık ama başaramadık. Önümüzde Darüşşafaka maçı var. Darüşşafaka maçını kazanıp ligde kalmak istiyoruz” dedi.

 

Gaziantep Basketbol’un başantrenörü Nenad Markovic, Darüşşafaka ile yapacakları son hafta maçını kazanarak ligde kalmayı hedeflediklerini aktardı. Anadolu Efes karşısında ilk yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Markovic, "Anadolu Efes’i kutlarım. Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. İlk yarıda çok iyiydik. İkinci yarı başında ise 13-0 geriye düşmemiz bizi mental olarak etkiledi. Anadolu Efes’te Simon, Motum ve Douglas yüksek yüzdeli üçlük attılar. Oyuncularımın performansı kötü değildi. Geri gelmeye çalıştık ama başaramadık. Önümüzde Darüşşafaka maçı var. Darüşşafaka maçını kazanıp ligde kalmak istiyoruz." diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?