USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’nin Kudüs kararına sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail bir işgal devletidir. Şu anda polisiyle bütün oradaki gençleri, çocukları adeta terör estirerek vuruyorlar, F16’larıyla Gazze’ye saldırıyorlar. Bir taraftan Filistin’e saldırıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’nin Kudüs kararına sert tepki
09-12-2017 16:23
Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:


"İsrail bir işgal devletidir. Şu anda orada terör estiriyorlar. Niye? Ben güçlüyüm. Şunu açık ve net söylüyorum: Güçlü olmak haklı olmak anlamına gelmez. Haklı olan güçlüdür."

"KUDÜS, DEVLET TERÖRÜ UYGULAYAN BİR ÜLKENİN İNSAFINA TERK EDİLEMEZ"

"Bugün yaşadıklarımız sonuç. Asıl sorun sistemin kendisidir. Bizim itirazlarımızın tepki çekmesinin sebebi de budur. ABD’nin Kudüs ile ilgili kararının bizim nazarımızda hiçbir geçerliliği yoktur. Kudüs devlet terörü uygulayan bir ülkenin insafına terk edilemez. Bunları ancak işgalciler yapar. Devlet terörü estirenler yapar. Kudüs’ün kararı işgalci bir devletin eline bırakılamaz. Kudüs bizim göz bebeğimiz, ilk kıblemiz, kırmızı çizgidir. Bu kararın arkasında evanjelistler var. Bunu sayın başkandan dinledim. Bu karara asla rıza göstermeyeceğiz. Çarşamba günü İstanbul’da İİT Olağanüstü liderler zirvesini topluyoruz."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?