USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'e övgü-

20 Temmuz KKTC Barış ve özgürlük Bayramı törenlerine katılmak üzere adaya çıkarma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, örnek işbirliği nedeniyle Gaziantep ile KKTC Gazi Magusa şehirlenin karşılıklı kardeş şehir olarak yaptıkları çalışmalardan övgüyle bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'e övgü-
21-07-2021 13:31
21-07-2021 14:01
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmî heyetinde davetli olarak KKTC’de olan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, KKTC’de Gazi Magusa şehri ile Gaziantep’in yaptığı işbirliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İki Gazi şehir kardeş oldu” diyerek özetlediğini söyledi.

KKTC’de Fatma Şahin rüzgarı-

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47. yıl dönümü vesilesiyle KKTC Meclisi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tarihi müjdeye şahitlik eden, KKTC’de Gaziantepliler ile biraraya gelen, KKTC Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret edip, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’ni ziyaret ederek iki ülke arasındaki belediyeler arasındaki işbirliği olanaklarının nasıl geliştirilmesi gerekti konusunda görüşmeler yapan Başkan Fatma Şahin, iki ülke arasında ortak kültürel değerlerin geliştirilmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Başkan Fatma Şahin’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC proğramında gerek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak gerekse de Türkiye Beldiyeler Birliği adına çok sayıda iş birliği protokolü imzaladığı kaydedildi.

Başkan Fatma Şahin’in gayretlerine ve iki Gazi şehrin işbirliğinden övgüyle söz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında; “Cumhurbaşkanımız Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak KKTC ‘de ortak kültürel değerlerimiz neticesinde yaptığımız iş birliklerini anlattı.
Gazi Magusa ile yaptığımız işbirliklerini “İki Gazi şehir kardeş oldu” diyerek”dediğini paylaştı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?